Povezane vesti

Pojavila se sramna poruka Lune o Nadeždi: "Nije mi je žao!" Đoganijeva tvrdi da joj smeštaju (foto)

Pojavila se sramna poruka Lune o Nadeždi: "Nije mi je žao!" Đoganijeva tvrdi da joj smeštaju (foto)

Telegraf 15.08.2019
- Sinoć me je pljuvala u emisiji, ništa nije slučajno.I nije mi žao uopšte - navodno je napisala Luna fanovima. Rano jutros javnosti se obratila Nadežda Biljić (28) i poručila da je opet bila žrtva nasilja. Naime, nju je rijaliti učesnik Toma… »
Kija brutalno oplela po Luni nakon poruke da joj nije žao što je Nadežda dobila batine (foto)

Kija brutalno oplela po Luni nakon poruke da joj nije žao što je Nadežda dobila batine (foto)

Telegraf 15.08.2019
- Mislim da ova duboko nesrećna osoba i, kao što sam više puta rekla, neinteligentna i kvarna, je primer lošeg vaspitanja i nedostatka životne etike i morala i takve ljude treba zaobilaziti u životu - kaže Kija. Kija Kockar (30) oplela je po Luni… »
Pogledajte kompletnu prepisku Lune i Nadežde, Đoganijeva spomenula Kiju i nameštaljku (foto)

Pogledajte kompletnu prepisku Lune i Nadežde, Đoganijeva spomenula Kiju i nameštaljku (foto)

Telegraf 15.08.2019
- Žao mi je mnogo što ti se to desilo, iako sam čula da jesi nešto pričala o meni, to nema veze sa ovim što ti se desilo - napisala joj je Luna. Nakon navodne poruke Lune Đogani njenim fanovima, u kojoj ona brutalno odgovara na vest da je Nadežda… »

Vesti dana »