Povezane vesti
Pojavila se sramna poruka Lune o Nadeždi: "Nije mi je žao!" Đoganijeva tvrdi da joj smeštaju (foto)
Telegraf 15.08.2019
- Sinoć me je pljuvala u emisiji, ništa nije slučajno.I nije mi žao uopšte - navodno je napisala Luna fanovima. Rano jutros javnosti se obratila Nadežda Biljić (28) i poručila da je opet bila žrtva nasilja. Naime, nju je rijaliti učesnik Toma Panić… »
Kija brutalno oplela po Luni nakon poruke da joj nije žao što je Nadežda dobila batine (foto)
Telegraf 15.08.2019
- Mislim da ova duboko nesrećna osoba i, kao što sam više puta rekla, neinteligentna i kvarna, je primer lošeg vaspitanja i nedostatka životne etike i morala i takve ljude treba zaobilaziti u životu - kaže Kija. Kija Kockar (30) oplela je po Luni Đogani… »
Pogledajte kompletnu prepisku Lune i Nadežde, Đoganijeva spomenula Kiju i nameštaljku (foto)
Telegraf 15.08.2019
- Žao mi je mnogo što ti se to desilo, iako sam čula da jesi nešto pričala o meni, to nema veze sa ovim što ti se desilo - napisala joj je Luna. Nakon navodne poruke Lune Đogani njenim fanovima, u kojoj ona brutalno odgovara na vest da je Nadežda… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za utorak 29. jul: Danas svežije, vetrovito, mestimično sa kišom
Beta pre 4 satijoš 1 povezana

(Video) Vika, dreka i plač! Putnici oči u oči sa napadačem Pojavio se novi snimak drame na letu za Glazgov: Evo kako je Srbin sprečio tragediju
Blic pre 5 sati

Uhapšen muškarac za koga se sumnja da je namerno izazvao požar i pucao iz pištolja u Novom Sadu
Danas pre 8 satijoš 1 povezana