Povezane vesti

Dodik: Komšić se poigrao

Dodik: Komšić se poigrao

Sputnik 15.08.2019
Član Predsedništva BiH i lider SNSD-a Milorad Dodik izjavio je da je odbio inicijativu međunarodne zajednice za održavanje sastanka savetnika kabineta članova Predsedništva BiH o približavanju stavova o reduciranom Godišnjem nacionalnom programu… »
Dodik: Komšić se poigrao, moji ljudi neće ići na sastanke o približavanju stavova o NATO

Dodik: Komšić se poigrao, moji ljudi neće ići na sastanke o približavanju stavova o NATO

Kurir 15.08.2019
Član Predsedništva BiH i lider SNSD-a, Milorad Dodik, izjavio je da je odbio inicijativu međunarodne zajednice za održavanje sastanka savetnika kabineta članova Predsedništva BiH o približavanju stavova o reduciranom Godišnjem nacionalnom programu… »
"Neće se Moji ljudi sastajati sa njima": Dodik odbio susret savetnika kabineta članova Predsedništva BiH

"Neće se Moji ljudi sastajati sa njima": Dodik odbio susret savetnika kabineta članova Predsedništva BiH

Blic 15.08.2019
Član Predsedništva BiH i lider SNSD Milorad Dodik rekao je da je odbio inicijativu međunarodne zajednice za održavanje sastanka savetnika kabineta članova Predsedništva BiH rad približavanju stavova o redukovanom Godišnjem nacionalnom programu za… »

Vesti dana »