Povezane vesti
Pendarovski: Izjava Zaeva stvarno neprimerena
Novi magazin 15.08.2019
Predsednik Severne Makedonije Stevo Pendarovski ocenio je danas da je bila stvarno neprimerena izjava premijera Zorana Zaeva da neće dozvoliti da "nekoliko kriminalaca, jedan sujetan novinar i peder sruše vladu". "Mislim da su esnafska udruženja novinara… »
Pendarovski kaže da je izjava Zaeva neprimerena, izvinjenje stiglo, ali...
N1 Info 15.08.2019
Predsednik Severne Makedonije Stevo Pendarovski ocenio je da je bila stvarno neprimerena izjava premijera Zorana Zaeva da neće dozvoliti da "nekoliko kriminalaca, jedan sujetan novinar i peder sruše vladu". "Mislim da su esnafska udruženja novinara dala… »
Pendarovski: Izjava Zaeva zaista neprimerena
Slobodna Evropa 15.08.2019
Predsednik Severne Makedonije Stevo Pendarovski ocenio je danas da je bila stvarno neprimerena izjava premijera Zorana Zaeva da neće dozvoliti da "nekoliko kriminalaca, jedan sujetan novinar i peder sruše vladu". "Mislim da su esnafska udruženja novinara… »
Zaev navukao gnev novinara i LGBT
Slobodna Evropa 15.08.2019
Premijer Severne Makedonije Zoran Zaev našao se na udaru opozicije, novinarskih udruženja i LGBT zajednice zbog izjave da neće dozvoliti da “nekoliko kriminalaca, jedan sujetan novinar i peder” sruše njegovu vladu i naštete euro – atlantskim… »
Vesti dana »

Stručnjaci, pekari i Privredna komora Srbije o novim ekonomskim merama: koristi i izazovi
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 68 povezanih

Narodna banka Srbije nalaže povoljnije kredite za građane sa primanjima do 100.000 dinara
Naslovi.ai pre 33 minutajoš 33 povezane

Mladić prosuo vodu i prekrstio se za sreću srpskim košarkašima na aerodromu
Nedeljnik pre 2 satajoš 47 povezanih

Zaharova: Napadi na naftovod "Družba" banditizam; Poljska ukida finansiranje "Starlinka" Ukrajini
RTS pre 25 minutajoš 22 povezane