Повезане вести
Пендаровски: Изјава Заева стварно непримерена
Нови магазин 15.08.2019
Председник Северне Македоније Стево Пендаровски оценио је данас да је била стварно непримерена изјава премијера Зорана Заева да неће дозволити да "неколико криминалаца, један сујетан новинар и педер сруше владу". "Мислим да су… »
Пендаровски каже да је изјава Заева непримерена, извињење стигло, али...
Н1 Инфо 15.08.2019
Председник Северне Македоније Стево Пендаровски оценио је да је била стварно непримерена изјава премијера Зорана Заева да неће дозволити да "неколико криминалаца, један сујетан новинар и педер сруше владу". "Мислим да су еснафска… »
Пендаровски: Изјава Заева заиста непримерена
Слободна Европа 15.08.2019
Председник Северне Македоније Стево Пендаровски оценио је данас да је била стварно непримерена изјава премијера Зорана Заева да неће дозволити да "неколико криминалаца, један сујетан новинар и педер сруше владу". "Мислим да су… »
Заев навукао гнев новинара и ЛГБТ
Слободна Европа 15.08.2019
Премијер Северне Македоније Зоран Заев нашао се на удару опозиције, новинарских удружења и ЛГБТ заједнице због изјаве да неће дозволити да “неколико криминалаца, један сујетан новинар и педер” сруше његову владу и наштете еуро… »
Вести дана »
Гранатиран Херсон – четворо страдало, 10 повређених; Трамп Млађи: Украјина може да изгуби подршку САД
РТС пре 1 сатјош 51 повезана
Стојаковић: Задовољан сам коначним резултатом и створеним приликама против Радничког
РТС пре 3 сатајош 31 повезана
Норис: Титулу посвећујем родитељима, дозволили су ми да јурим овај сан који је постао стварност
РТС пре 4 сатијош 41 повезана