Povezane vesti
Đoković: Karenjo Busta me je iznenadio
Hot sport 16.08.2019
Najbolji srpski teniser preko Španca Pabla Karenje Busta se plasirao u četvrtfinale turnira u Sinsinatiju. Novak Đoković je noćas slavio sa 6:3, 6:4 i polako ulazi u završnicu Mastersa koji je poslednji dodao svojoj trofejnoj kolekciji. – Mislim da… »
Neverovatna odluka organizatora! Pogledajte kada se Novak Đoković bori za polufinale u Sinsinatiju!
Sportal blic 16.08.2019
Novak Đoković je saznao kada igra četvrtfinale mastersa u Sinsinatiju, a ta odluka organizatora ga definitivno nije obradovala. Naime, nakon što je Đoković prošao u četvrtfinale pomenutog teniskog turnira eliminisavši 53. igrača sveta, Španca Pabla… »
Đoković: Rezultat ne pokazuje pravu sliku
Večernje novosti 16.08.2019
Bila je prava borba. Servirao sam dosta dobro, verovatno je to bila najbolja stvar za mene u tom meču sa preko 70 odsto prvog servisa - rekao je Novak. Prvi teniser sveta Novak Đoković, posle plasmana u četvrtfinale Mastersa u Sinsinatiju, istakao je da… »
Sinsinati: Đoković savladao Karenja Bustu, u četvrtfinalu protiv Puja
Dnevnik 16.08.2019
Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u četvrfinale Mastersa u Sinsinatiju, čiji je nagradni fond 6,05 miliona dolara. Branilac trofeja je posle 90 inuta igre pobedio 53. igrača sveta, Španca Pabla Karenja Bustu sa 6:3, 6:4. Bila je ovo treća… »
Mladi Rus Andrej Rubljov eliminisao Federera
Radio 021 16.08.2019
Mladi ruski teniser Andrej Rubljov priredio je veliko iznenađenje u osmini finala Mastersa u Sinsinatiju, pošto je pobedio sedmostrukog šampiona Švajcarca Rodžera Federera. Rubljov je slavio u dva seta 6:3, 6:4. Dvadesetjednogodišnji Rus, trenutno 70… »
Novo iznenađenje u Sinsinatiju: Rubljov izbacio i Federera
Večernje novosti 15.08.2019
Nakon što je u prethodnom kolu pobedio Vavrinku, mladi Rus je sada priredio još veću senzaciju eliminisavši Švajcarca za samo 63 minuta. NIJE Rodžer Federer krio želju da se u Sinsinatiju sretne sa Novakom Đokovićem i pokuša da mu se bar delimično… »
Potpuni šok u Sinsinatiju! Rodžer Federer ispao od 70. igrača sveta za samo 63 minuta! Rus se rasplakao! /video/
Sportal blic 15.08.2019
Mladi uski teniser Andrej Rubljev šokirao je Rodžera Federera u Sinsinatiju i savladao ga u trećem kolu turnira! Trenutno 70. teniser svetu je meč protiv jednog od najboljih igrača ikada dobio za samo 63 minuta, sa 6:3, 6:4. Fereder je na terenu proveo… »
Vesti dana »
Portparol EK: Teme razgovora Fon der Lajen sa Vučićem biće poznate tek nakon sastanka
Serbian News Media pre 25 minutajoš 32 povezane
NBS održava stabilnost deviznog tržišta uz minimalne promene kursa dinara prema evru
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 33 povezane
Rekordne cene peleta, poskupeo za više od 50 odsto: Drakulić kaže da ga ima za izvoz, a prodavac iz Čačka da je nestašica
N1 Info pre 12 satijoš 9 povezanih
Umrla žena (79) koju je udario kamion na Matejevačkom putu u Nišu: Imala višestruke teške povrede
Telegraf pre 20 minutajoš 26 povezanih
Situacija sa NIS-om i gasom: Vučić o rokovima, sekundarnim sankcijama i diverzifikaciji snabdevanja
Naslovi.ai pre 41 minutajoš 30 povezanih