Повезане вести

Ђоковић: Карењо Буста ме је изненадио

Ђоковић: Карењо Буста ме је изненадио

Хот спорт 16.08.2019
Најбољи српски тенисер преко Шпанца Пабла Карење Буста се пласирао у четвртфинале турнира у Синсинатију. Новак Ђоковић је ноћас славио са 6:3, 6:4 и полако улази у завршницу Мастерса који је последњи додао својој трофејној… »
Невероватна одлука организатора! Погледајте када се Новак Ђоковић бори за полуфинале у Синсинатију!

Невероватна одлука организатора! Погледајте када се Новак Ђоковић бори за полуфинале у Синсинатију!

Спортал блиц 16.08.2019
Новак Ђоковић је сазнао када игра четвртфинале мастерса у Синсинатију, а та одлука организатора га дефинитивно није обрадовала. Наиме, након што је Ђоковић прошао у четвртфинале поменутог тениског турнира елиминисавши 53. играча… »
Ђоковић: Резултат не показује праву слику

Ђоковић: Резултат не показује праву слику

Вечерње новости 16.08.2019
Била је права борба. Сервирао сам доста добро, вероватно је то била најбоља ствар за мене у том мечу са преко 70 одсто првог сервиса - рекао је Новак. Први тенисер света Новак Ђоковић, после пласмана у четвртфинале Мастерса у… »
Синсинати: Ђоковић савладао Карења Бусту, у четвртфиналу против Пуја

Синсинати: Ђоковић савладао Карења Бусту, у четвртфиналу против Пуја

Дневник 16.08.2019
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић пласирао се у четврфинале Мастерса у Синсинатију, чији је наградни фонд 6,05 милиона долара. Бранилац трофеја је после 90 инута игре победио 53. играча света, Шпанца Пабла Карења Бусту са… »
Млади Рус Андреј Рубљов елиминисао Федерера

Млади Рус Андреј Рубљов елиминисао Федерера

Радио 021 16.08.2019
Млади руски тенисер Андреј Рубљов приредио је велико изненађење у осмини финала Мастерса у Синсинатију, пошто је победио седмоструког шампиона Швајцарца Роџера Федерера. Рубљов је славио у два сета 6:3, 6:4… »
Ново изненађење у Синсинатију: Рубљов избацио и Федерера

Ново изненађење у Синсинатију: Рубљов избацио и Федерера

Вечерње новости 15.08.2019
Након што је у претходном колу победио Вавринку, млади Рус је сада приредио још већу сензацију елиминисавши Швајцарца за само 63 минута. НИЈЕ Роџер Федерер крио жељу да се у Синсинатију сретне са Новаком Ђоковићем и покуша да… »
Потпуни шок у Синсинатију! Роџер Федерер испао од 70. играча света за само 63 минута! Рус се расплакао! /видео/

Потпуни шок у Синсинатију! Роџер Федерер испао од 70. играча света за само 63 минута! Рус се расплакао! /видео/

Спортал блиц 15.08.2019
Млади уски тенисер Андреј Рубљев шокирао је Роџера Федерера у Синсинатију и савладао га у трећем колу турнира! Тренутно 70. тенисер свету је меч против једног од најбољих играча икада добио за само 63 минута, са 6:3, 6:4… »

Вести дана »