Повезане вести

"Милош Велики" доноси милионе

"Милош Велики" доноси милионе

РТС 16.08.2019
Председник Србије присуствоваће у недељу отварању ауто-пута "Милош Велики" од Обреновца до Љига. Деоницу је обишла министарка саобраћаја Зорана Михајловић која поручује да је ово сјајна и важна година за Србију и истиче значај… »
Михајловић: Сви су добродошли на отварање аутопута, па и бивши министри

Михајловић: Сви су добродошли на отварање аутопута, па и бивши министри

Н1 Инфо 16.08.2019
Министарка инфраструрктуре Зорана Михајловић рекла је да је пуштање у саобраћај аутопута “Милош Велики” важан дан за Србију и њене грађане и да су на отварање добродошли сви, па и бивши министри, о чијим резултатима су, како… »
Михајловић: Сви су добродошли на отварање Милоша Великог

Михајловић: Сви су добродошли на отварање Милоша Великог

Дневник 16.08.2019
БЕОГРАД: Министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструрктуре Зорана Михајловић, рекла је да је пуштање у саобраћај новог ауто-пута “Милош Велики” важан дан за Србију и њене грађане и да су на отварање добродошли сви, па и… »
Михајловић: Дођите да прославимо отварање новог ауто-пута

Михајловић: Дођите да прославимо отварање новог ауто-пута

Дневник 16.08.2019
БЕОГРАД: Потпредседница Владе Србије и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић позвала је грађане да у недељу дођу на обележавање завршетка изградње ауто-пута од Обреновца до Љига и нагласила… »
Михајловић: Срећна сам, направили смо ауто-пут по светским стандардима

Н1 Инфо 16.08.2019
Министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић је посетила деоницу ауто-пута од Обреновца до Љига од 103 километра, дуж "Коридора 11", како би се уверила да је све спремно за свечано отварање у… »

Данас 16.08.2019
Министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Србије Зорана Михајловић је данас посетила деоницу ауто-пута од Обреновца до Љига од 103 километра, дуж „Коридора 11“, како би се уверила да је све спремно за свечано… »
Вучић и Ердоган на почетку радова на аутопуту до Сарајева

Вучић и Ердоган на почетку радова на аутопуту до Сарајева

Дневник 16.08.2019
ОБРЕНОВАЦ: Радови на изградњи једног дела прстена ауто-пута ка Сарајеву биће свечано обележени крајем августа када у Србију долази председник Турске Реџеп Тајип Ердоган, изјавила је данас потпредседница владе и министарка… »

Вести дана »