Повезане вести

Трагедија на Власинском језеру: Дете умрло, хитна није дошла

Трагедија на Власинском језеру: Дете умрло, хитна није дошла

Вести онлине 16.08.2019
Двогодишња девојчица преминула је јутрос у Здравственом центру у Сурдулици након што јој је синоћ позлило на Власинском језеру. Девојчицу су родитељи морали сами да је транспортују до најближе здравствене установе јер су лекари… »
Преминула двогодишња девојчица, хитна помоћ одбила да дође?

Преминула двогодишња девојчица, хитна помоћ одбила да дође?

РТВ 16.08.2019
СУРДУЛИЦА - Више јавно тужилаштво у Врању наложило је обдукцију тела двогодишње девојчице која је преминула јутрос у Здравственом центру у Сурдулици, након што јој је у четвртак увече позлило на Власинском језеру. Тело… »
Дете умирало, хитне није било; Лекар из Црне Траве: Да су ме поново позвали, изашао бих на терен

Дете умирало, хитне није било; Лекар из Црне Траве: Да су ме поново позвали, изашао бих на терен

Вечерње новости 16.08.2019
Двогодишња Мила Јанковић из Руме преминула јутрос у Сурдулици. Дежурни у Црној Трави није смео да напусти ДЗ. Двогодишња девојчица Мила Јанковић из Руме преминула је у петак ујутро у болници у Сурдулици, пошто јој је претходно… »
Преминула двогодишња девојчица, хитна помоћ одбила да је транспортује

Преминула двогодишња девојчица, хитна помоћ одбила да је транспортује

Н1 Инфо 16.08.2019
Двогодишња девојчица преминула је јутрос у Здравственом центру у Сурдулици након што јој је синоћ позлило на Власинском језеру, али су родитељи морали сами да је транспортују до најближе здравствене установе јер су лекари хитне… »
Двогодишња девојчица преминула у Сурдулици

Двогодишња девојчица преминула у Сурдулици

РТС 16.08.2019
Двогодишња девојчица је преминула након што јој је позлило код Власинског језера, потврдили су за РТС у Дому здравља у Сурдулици. Лекари су покушали да реанимирају девојчицу којој је позлило на Власини, али нису успели да је… »
"Хтео сам да кренем, али ми се нису јављали": Огласио се лекар с којим су родитељи преминуле девојчице (2) прво ступили у…

"Хтео сам да кренем, али ми се нису јављали": Огласио се лекар с којим су родитељи преминуле девојчице (2) прво ступили у…

Блиц 16.08.2019
Након што је двогодишња девојчица преминула јутрос у Сурдулици пошто јој је синоћ позлило на Власинском језеру, при чему су родитељи морали сами да је транспортују до најближе здравствене установе јер из Хитне помоћи нису могли… »
Огласио се лекар из хитне помоћи који није дошао на позив родитеља: Девојчица (2) умрла на Власинском језеру, ево какво…

Огласио се лекар из хитне помоћи који није дошао на позив родитеља: Девојчица (2) умрла на Власинском језеру, ево какво…

Курир 16.08.2019
Након трагичне смрти девојчице (2), којој је позлило на Власинском језеру, а Хитна помоћ није изашла на терен по позиву, огласио се доктор који је те вечери примио позив и био дежуран. Доктор Димитирје Стојановић из Дома здравља… »
Двогодишње дете преминуло на Власини без лекарске помоћи

Двогодишње дете преминуло на Власини без лекарске помоћи

Данас 16.08.2019
Двогодишња девојчица преминула је услед здравствених тегоба на Власинском језеру. Родитељи су након уоченог погоршања здравља позивима покушали да из Дома здравља у Црној Трави па потом и из ЗЦ у Сурдулици, добију лекарску… »

Вести дана »