Повезане вести
Милојевић: Нека остане да су и Ливерпул и Копенхаген били успеси на срећу
Вечерње новости 16.08.2019
Волео бих да ми неко објасни шта је срећа, нико никад није објаснио шта је срећа. Ја сам, изгледа, срећник, па нека остане тако - рекао је шеф стручног штаба црвено-белих. ЦРВЕНА звезда је имала два дана славља и сажимања… »
„Титула је приоритет“
Вести онлине 16.08.2019
Црвена звезда ће у суботу од 20 часова, у оквиру петог кола Суперлиге Србије гостовати екипи Спартака. Шеф стручног штаба Владан Милојевић, уочи утакмице у Суботици, изјавио је да се његови изабраници окрећу обавезама које имају… »
‘Нека буде да сам срећник’: Милојевић прокоментарисао пролаз Партизана, говорио и о Копенхагену…
Хот спорт 16.08.2019
Црвена звезда сутра од 20 часова поново се враћа на домаћи колосек, јер игра против Спартака у Суботици у 5. колу Суперлиге Србије. После велике победе против Копенхагена и пласмана у плеј-оф квалификација за Лигу шампиона… »
Милојевић: Волео бих да ми неко објасни, шта је то срећа?
Моззарт спорт 16.08.2019
“Ја сам изгледа срећник, па нек остане тако”, каже звездин тренер пред гостовање у Суботици и не заборавља да Партизану пожели пласман у групну фазу Лиге Европе. Групна фаза неког европског такмичења већ је обезбеђена, али… »
Милојевић: Људима најлакше да кажу "имао је среће"
Н1 Инфо 16.08.2019
Шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић пред утакмицу петог кола Суперлиге Србије са Спартаком рекао је да је људима најлакше да кажу да је због среће добијао утакмице. "Провлачи се прича да сам срећник, нека буде само… »
Милојевић памти речи учитеља: Хоћу седморицу спремних
Мондо 16.08.2019
Тренер црвено-белих верује да су његови играчи "напунили" батерије пред суперлигашко гостовање. Говорио је и о Копенхагену, срећи, Судуви... Времена за славље због пролаза у последње коло квалификација за Лигу шампиона није… »
Милојевић: Сваки фудбалер Звезде дужан да пружи максимум, домаћа титула приоритет
Данас 16.08.2019
Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић рекао је данас да је сваки фудбалер тог клуба у обавези да пружи максимум и пред дуел са Спартаком поновио да је титула шампиона Србије приоритет. „Фокусирани смо на домаће… »
Милоје о одрастању, дефиницији среће, приоритетима, Партизану, најбољим европским играчима...
Спортске.нет 16.08.2019
Састанак са новинарима био је због Спартака у Супер лиги, али причало се о многим темама... Није се Копенхаген још ни "охладио", а Црвена звезда се окреће домаћем првенству, за које Владан Милојевић понавља да је приоритет. Са… »
Вести дана »
Милан не посустаје у борби за чело табеле - од 0:2 до три бода у Торину
РТС пре 6 минутајош 38 повезаних
Шта ако се затворе НИС-ове пумпе широм Србије – влада тражи хитно решење
РТС пре 2 сатајош 47 повезаних
Ових деветоро студената је на удару власти због Видовданског протеста: Терете их за припремање дела против уставног уређења
Глас Зајечара пре 8 сатијош 29 повезаних
Стармер, Макрон и Мерц разговарали са Зеленским о коришц́ењу замрзнуте руске имовине
Спутник пре 1 сатјош 89 повезаних