Povezane vesti
Milojević: Neka ostane da su i Liverpul i Kopenhagen bili uspesi na sreću
Večernje novosti 16.08.2019
Voleo bih da mi neko objasni šta je sreća, niko nikad nije objasnio šta je sreća. Ja sam, izgleda, srećnik, pa neka ostane tako - rekao je šef stručnog štaba crveno-belih. CRVENA zvezda je imala dva dana slavlja i sažimanja utisaka posle uspeha u… »
„Titula je prioritet“
Vesti online 16.08.2019
Crvena zvezda će u subotu od 20 časova, u okviru petog kola Superlige Srbije gostovati ekipi Spartaka. Šef stručnog štaba Vladan Milojević, uoči utakmice u Subotici, izjavio je da se njegovi izabranici okreću obavezama koje imaju u šampionatu… »
‘Neka bude da sam srećnik’: Milojević prokomentarisao prolaz Partizana, govorio i o Kopenhagenu…
Hot sport 16.08.2019
Crvena zvezda sutra od 20 časova ponovo se vraća na domaći kolosek, jer igra protiv Spartaka u Subotici u 5. kolu Superlige Srbije. Posle velike pobede protiv Kopenhagena i plasmana u plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona, Crvena zvezda će igrati… »
Milojević: Voleo bih da mi neko objasni, šta je to sreća?
Mozzart sport 16.08.2019
“Ja sam izgleda srećnik, pa nek ostane tako”, kaže zvezdin trener pred gostovanje u Subotici i ne zaboravlja da Partizanu poželi plasman u grupnu fazu Lige Evrope. Grupna faza nekog evropskog takmičenja već je obezbeđena, ali dobro znaju u… »
Milojević: Svaki fudbaler Zvezde dužan da pruži maksimum, domaća titula prioritet
Danas 16.08.2019
Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da je svaki fudbaler tog kluba u obavezi da pruži maksimum i pred duel sa Spartakom ponovio da je titula šampiona Srbije prioritet. „Fokusirani smo na domaće prvenstvo, igrači to znaju… »
Milojević pamti reči učitelja: Hoću sedmoricu spremnih
Mondo 16.08.2019
Trener crveno-belih veruje da su njegovi igrači "napunili" baterije pred superligaško gostovanje. Govorio je i o Kopenhagenu, sreći, Suduvi... Vremena za slavlje zbog prolaza u poslednje kolo kvalifikacija za Ligu šampiona nije bilo mnogo. Posle… »
Milojević: Ljudima najlakše da kažu "imao je sreće"
N1 Info 16.08.2019
Šef stručnog štaba Crvene zvezde Vladan Milojević pred utakmicu petog kola Superlige Srbije sa Spartakom rekao je da je ljudima najlakše da kažu da je zbog sreće dobijao utakmice. "Provlači se priča da sam srećnik, neka bude samo da je do… »
Miloje o odrastanju, definiciji sreće, prioritetima, Partizanu, najboljim evropskim igračima...
Sportske.net 16.08.2019
Sastanak sa novinarima bio je zbog Spartaka u Super ligi, ali pričalo se o mnogim temama... Nije se Kopenhagen još ni "ohladio", a Crvena zvezda se okreće domaćem prvenstvu, za koje Vladan Milojević ponavlja da je prioritet. Sa novinarima se… »
Vesti dana »

Mirotić ''ubrzano napreduje'', želi da igra protiv Zvezde! Mesina je na potezu!
Sportske.net pre 2 satajoš 42 povezane

UKRAJINSKA KRIZA: Ukrajinci raketama gađali pijacu u Hersonskoj oblasti, ima mrtvih
RTV pre 24 satajoš 33 povezane