Povezane vesti
Ubiće me što sam ovo rekla: Toma je pre batina jedno zabranio Nadeždi, a pevačica priznala kako se sad oseća! Sva u…
Kurir 16.08.2019
Nadežda Biljić brutalno je prebijena od strane bivšeg dečka Tome Panića, a samo noć pre incidenta ona je govorila sve najlepše o njemu. "Prosto se desilo, ne možemo jedno bez drugog i to je to. Tu postoje i emocije, ubiće me što sam ovo rekla… »
Dan posle stravičnog nasilja oglasio se Toma Panić! I lična karta mu ostala kod nje, a sramno je šta je rekao o Nadeždi!
Kurir 16.08.2019
Toma Panić našao se u jeku afere da je fizički nasrnuo na bivšu devojku Nadeždu Biljić. Razlog njihove svađe bio je njegovo flertovanje sa drugim devojkama u prisustvu Biljićeve, zbog čega su nakon što su stigli u njen iznajmljen stan na Banovom… »
"Vodim je kod psihijatra": Majka Nadežde Biljić otkrila kako se pevačica sada oseća
Blic 16.08.2019
Nadežda Biljić se uz pomoć majke Slavice i prijatelja oporavlja od teške noći kada ju je preksinoć pretukao Tomislav Toma Panić. Nakon što je sinoć gostovala na "Pinku" gde je o svemu pričala, Nadeždu je sačekala majka, koja je sve vreme uz… »
Vesti dana »

Danas je u Srbiji Dan žalosti zbog stradalih u požaru u Severnoj Makedoniji
Radio 021 pre 1 satjoš 26 povezanih

Skupština Novog Sada o budžetu: Studenti u blokadi noćas pokušali da blokiraju zgradu, policija ih sprečila
RTV pre 17 minutajoš 14 povezanih

Izrael gađao Gazu, najmanje 300 mrtvih, tvrde palestinski izvori
BBC News pre 23 minutajoš 11 povezanih

Studenti blokirali ulaze u Skupštinu Novog Sada: Zovu građane da im se pridruže
Nova pre 6 satijoš 6 povezanih

Skupština danas nastavlja rad, na dnevnom redu više predloga odluka
Telegraf pre 2 satajoš 7 povezanih