Povezane vesti

Ubiće me što sam ovo rekla: Toma je pre batina jedno zabranio Nadeždi, a pevačica priznala kako se sad oseća! Sva u…

Ubiće me što sam ovo rekla: Toma je pre batina jedno zabranio Nadeždi, a pevačica priznala kako se sad oseća! Sva u…

Kurir 16.08.2019
Nadežda Biljić brutalno je prebijena od strane bivšeg dečka Tome Panića, a samo noć pre incidenta ona je govorila sve najlepše o njemu. "Prosto se desilo, ne možemo jedno bez drugog i to je to. Tu postoje i emocije, ubiće me što sam ovo rekla… »
Dan posle stravičnog nasilja oglasio se Toma Panić! I lična karta mu ostala kod nje, a sramno je šta je rekao o Nadeždi!

Dan posle stravičnog nasilja oglasio se Toma Panić! I lična karta mu ostala kod nje, a sramno je šta je rekao o Nadeždi!

Kurir 16.08.2019
Toma Panić našao se u jeku afere da je fizički nasrnuo na bivšu devojku Nadeždu Biljić. Razlog njihove svađe bio je njegovo flertovanje sa drugim devojkama u prisustvu Biljićeve, zbog čega su nakon što su stigli u njen iznajmljen stan na Banovom… »
"Vodim je kod psihijatra": Majka Nadežde Biljić otkrila kako se pevačica sada oseća

"Vodim je kod psihijatra": Majka Nadežde Biljić otkrila kako se pevačica sada oseća

Blic 16.08.2019
Nadežda Biljić se uz pomoć majke Slavice i prijatelja oporavlja od teške noći kada ju je preksinoć pretukao Tomislav Toma Panić. Nakon što je sinoć gostovala na "Pinku" gde je o svemu pričala, Nadeždu je sačekala majka, koja je sve vreme uz… »

Vesti dana »