Повезане вести

Убиће ме што сам ово рекла: Тома је пре батина једно забранио Надежди, а певачица признала како се сад осећа! Сва у модрицама!…

Убиће ме што сам ово рекла: Тома је пре батина једно забранио Надежди, а певачица признала како се сад осећа! Сва у модрицама!…

Курир 16.08.2019
Надежда Биљић брутално је пребијена од стране бившег дечка Томе Панића, а само ноћ пре инцидента она је говорила све најлепше о њему. "Просто се десило, не можемо једно без другог и то је то. Ту постоје и емоције, убиће ме што… »
Дан после стравичног насиља огласио се Тома Панић! И лична карта му остала код ње, а срамно је шта је рекао о Надежди!

Дан после стравичног насиља огласио се Тома Панић! И лична карта му остала код ње, а срамно је шта је рекао о Надежди!

Курир 16.08.2019
Тома Панић нашао се у јеку афере да је физички насрнуо на бившу девојку Надежду Биљић. Разлог њихове свађе био је његово флертовање са другим девојкама у присуству Биљићеве, због чега су након што су стигли у њен изнајмљен… »
"Водим је код психијатра": Мајка Надежде Биљић открила како се певачица сада осећа

"Водим је код психијатра": Мајка Надежде Биљић открила како се певачица сада осећа

Блиц 16.08.2019
Надежда Биљић се уз помоћ мајке Славице и пријатеља опоравља од тешке ноћи када ју је прексиноћ претукао Томислав Тома Панић. Након што је синоћ гостовала на "Пинку" где је о свему причала, Надежду је сачекала мајка, која је… »

Вести дана »