Povezane vesti
Kosovo zabranilo uvoz meda i krompira iz Severne Makedonije
Slobodna Evropa 16.08.2019
Na Kosovu je od danas zabranjen uvoz meda i krompira iz Severne Makedonije, kao rezultat recipročnih mera, saopštio je kosovski ministar trgovine i industrije, Endrit Šalja. Razlog za ove recipročne mere, kako je naveo Šalja, jeste to što je Severna… »
Danas 16.08.2019
Na Kosovu je od danas zabranjen uvoz meda i krompira iz Severne Makedonije, kao rezultat recipročnih mera, saopštio je kosovski ministar trgovine i industrije, Endrit Šalja (Endrit Shala), preneo je portal Kossev. Razlog za ove recipročne mere, kako je… »
Tzv. država Kosovo zabranila ulaz meda i krompira iz Severne Makedonije
Večernje novosti 16.08.2019
Ministar trgovine i industrije tzv. Kosova, Endrit Šalja, saopštio je da je to ministarstvo od petka uvelo zabranu "uvoza" krompira i meda iz Severne Makedonije. Ministar trgovine i industrije tzv. Kosova, Endrit Šalja, saopštio je da je to ministarstvo… »
N1 Info 16.08.2019
Na Kosovu je zabranjen uvoz meda i krompira iz Severne Makedonije, kao rezultat recipročnih mera, saopštio je kosovski ministar trgovine i industrije, Endrit Šalja, preneo je portal KoSSev. Razlog za ove recipročne mere, kako je naveo Šalja, jeste to što… »
Prištinska zabrana za krompir i med iz Severne Makedonije
RTS 16.08.2019
Ministarstvo trgovine kosovske vlade uvelo je zabranu uvoza krompira i meda iz Severne Makedonije na Kosovo. Zabrana je reciprocna mera na odluku Skoplja da zabrani uvoz ribljih proizvoda sa Kosova. Ministar trgovine i industrije Endrit Šalja naveo je da… »
Nove mere Prištine, zabranjen uvoz krompira i meda
Sputnik 16.08.2019
Ministarstvo trgovine vlade privremenih institucija Prištine uvelo je zabranu uvoza krompira i meda iz Severne Makedonije na Kosovo. Zabrana je recipročna mera na odluku Skoplja da zabrani uvoz ribljih proizvoda sa Kosova, prenosi RTS. Endrit Šalja… »
Vesti dana »

Ovako je Tramp Saznao da je Kirk umro: "Mislim da sam ja taj koji mu je saopštio, bio je to težak dan"
Blic pre 47 minutajoš 65 povezanih

Izrael odbacio rezoluciju Generalne skupštine UN koja podržava priznanje palestinske države
Novi magazin pre 3 satajoš 22 povezane