Povezane vesti
Kašmir i dalje bez komunikacija
Slobodna Evropa 16.08.2019
Indija je olabavila neka ograničenja saobraćaja u Kašmiru ali su telefoni i internet danas još isključeni, već 12 dana, rekao je jedan policijski zvaničnik. Gašenje sredstava komunikacija i stroga ograničenja saobraćaja uvedeni su 4. avgusta, dan pre… »
Novi magazin 16.08.2019
Indija je olabavila neka ograničenja saobraćaja u Kašmiru ali su telefoni i internet danas još isključeni, već 12 dana, rekao je jedan policijski zvaničnik. Gašenje sredstava komunikacija i stroga ograničenja saobraćaja uvedeni su 4. avgusta, dan pre… »
N1 Info 16.08.2019
Indija je olabavila neka ograničenja saobraćaja u Kašmiru, ali su telefoni i internet još isključeni, već 12 dana, rekao je jedan policijski zvaničnik. Gašenje sredstava komunikacija i stroga ograničenja saobraćaja uvedeni su 4. avgusta, dan pre… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Haos u Skupštini Novog Sada: Pogačara napali naprednjaci kad je pokušao da priđe gradonačeniku
Nova pre 53 minutajoš 59 povezanih

Ministarstvo poljoprivrede: Važne izmene u Nacrtu zakona o organskoj proizvodnji
Biznis.rs pre 1 satjoš 15 povezanih

Neočekivane smene u Junajted grupi: Novinari i urednici apelovali na zaštitu nezavisnog novinarstva
Nedeljnik pre 58 minutajoš 21 povezana

Ministar Đurić: Srbija prva zemlja iz ovog dela sveta koja je sprovela delimičnu evakuaciju iz Izraela
Kurir pre 3 satajoš 31 povezana

"Uzbuđen sam što ću moći da predstavim Ekspo 2027 celom svetu" Bolt: Za mene je stvarno velika čast što sam ovde prvi put
Kurir pre 1 satjoš 66 povezanih