Povezane vesti

Gist o dolasku u zvezdu: Želeo sam da uživam u košarci

Gist o dolasku u zvezdu: Želeo sam da uživam u košarci

Večernje novosti 16.08.2019
Imao sam nekoliko ponuda na stolu, ali nisam želeo da žurim. Sačekao sam i mislim da sam napravio najbolji mogući izbor za moju porodicu i sebe - rekao je Gist. KOŠARKAŠI Crvene zvezde odbrojavaju dane do prvog okupljanja za novu sezonu koje je… »
Džejms Gist: Bilo je još ponuda na stolu, ali je ovo razlog zbog kog sam izabrao Zvezdu…

Džejms Gist: Bilo je još ponuda na stolu, ali je ovo razlog zbog kog sam izabrao Zvezdu…

Hot sport 16.08.2019
Jedno od najvećih pojačanja Crvene zvezde ovog leta je Džejms Gist, centar koji će svojim iskustvom sigurno doprineti crveno-belima u Evroligi. Amerikanac ne krije da mu je drago zbog poziva Crvene zvezde i ukazane prilike da i dalje uprkos godinama… »
Gist uzbuđen, navijači nek se spreme, ovo će biti sezona za pamćenje!

Gist uzbuđen, navijači nek se spreme, ovo će biti sezona za pamćenje!

Sportske.net 16.08.2019
Novi centar "crveno-belih" govorio je za sajt kluba. Džejms Gist je ovog leta stigao u redove Crvene zvezde mts kao veliko pojačanje. Potpisao je dvogodišnji ugovor sa šampionom Srbije i Jadrana, inkasiraće za taj period milion američkih dolara… »
Gist: Oduševljava me srpski mentalitet, biće ovo sezona za pamćenje

Gist: Oduševljava me srpski mentalitet, biće ovo sezona za pamćenje

Mozzart sport 16.08.2019
"Tim je sačinjen upravo sa takvim mentalitetom i verujem ako svi budemo zdravi da možemo da uradimo neverovatne stvari ove sezone. Veoma sam optimističan iako niko ne stavlja Crvenu zvezdu u red favorita u Evroligi" Pojačanje Crvene zvezde na… »
Gist uskoro u crveno-belom: Biće ovo sezona za pamćenje

Gist uskoro u crveno-belom: Biće ovo sezona za pamćenje

Mondo 16.08.2019
"Niko nas ne stavlja u ulogu favorita u Evroligi i mislim da je odlična pozicija", rekao je iskusni Amerikanac i jedno od zvučnijih Zvezdinih pojačanja ovog leta. KK Crvena zvezda saopštila je ove sedmice plan priprema za sledeću sezonu, sa… »
Gist: Zvezda zbog trofeja i Evrolige, biće sezona za pamćenje

Gist: Zvezda zbog trofeja i Evrolige, biće sezona za pamćenje

Sportski žurnal 16.08.2019
Nerkadašnji član Partizana istakao je da je bio veoma uzbuđen kada je stigao poziv iz Beograda i da je siguran kako je napravio najbolji izbor. Novi košarkaš Crvene zvezde Džejms Gist izjavio je da se odlučio za crveno-beli dres zbog Evrolige i… »
Gist: Zvezda najbolji izbor, Srbi me oduševljavaju

Gist: Zvezda najbolji izbor, Srbi me oduševljavaju

N1 Info 16.08.2019
Amerikanac Džejms Gist je u intervjuu za klupski sajt istakao da od Crvene zvezde očekuje da bude iznenađenje u Evroligi, kao i da su takmičenje u elitnoj ligi i srpski mentalitet bili presudni da prihvati ponudu iz Beograda. Tridesetdvogodišnji… »

Vesti dana »