Повезане вести
Гист о доласку у звезду: Желео сам да уживам у кошарци
Вечерње новости 16.08.2019
Имао сам неколико понуда на столу, али нисам желео да журим. Сачекао сам и мислим да сам направио најбољи могући избор за моју породицу и себе - рекао је Гист. КОШАРКАШИ Црвене звезде одбројавају дане до првог окупљања за нову… »
Џејмс Гист: Било је још понуда на столу, али је ово разлог због ког сам изабрао Звезду…
Хот спорт 16.08.2019
Једно од највећих појачања Црвене звезде овог лета је Џејмс Гист, центар који ће својим искуством сигурно допринети црвено-белима у Евролиги. Американац не крије да му је драго због позива Црвене звезде и указане прилике да и… »
Гист: Одушевљава ме српски менталитет, биће ово сезона за памћење
Моззарт спорт 16.08.2019
"Тим је сачињен управо са таквим менталитетом и верујем ако сви будемо здрави да можемо да урадимо невероватне ствари ове сезоне. Веома сам оптимистичан иако нико не ставља Црвену звезду у ред фаворита у Евролиги" Појачање… »
Гист узбуђен, навијачи нек се спреме, ово ће бити сезона за памћење!
Спортске.нет 16.08.2019
Нови центар "црвено-белих" говорио је за сајт клуба. Џејмс Гист је овог лета стигао у редове Црвене звезде мтс као велико појачање. Потписао је двогодишњи уговор са шампионом Србије и Јадрана, инкасираће за тај период милион… »
Гист ускоро у црвено-белом: Биће ово сезона за памћење
Мондо 16.08.2019
"Нико нас не ставља у улогу фаворита у Евролиги и мислим да је одлична позиција", рекао је искусни Американац и једно од звучнијих Звездиних појачања овог лета. КК Црвена звезда саопштила је ове седмице план припрема за следећу… »
Гист: Звезда најбољи избор, Срби ме одушевљавају
Н1 Инфо 16.08.2019
Американац Џејмс Гист је у интервјуу за клупски сајт истакао да од Црвене звезде очекује да буде изненађење у Евролиги, као и да су такмичење у елитној лиги и српски менталитет били пресудни да прихвати понуду из Београда… »
Гист: Звезда због трофеја и Евролиге, биће сезона за памћење
Спортски журнал 16.08.2019
Неркадашњи члан Партизана истакао је да је био веома узбуђен када је стигао позив из Београда и да је сигуран како је направио најбољи избор. Нови кошаркаш Црвене звезде Џејмс Гист изјавио је да се одлучио за црвено-бели дрес… »
Вести дана »
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
Стотине књига оштећене у Лувру: Цурење воде погодило библиотеку египатских антиквитета
Курир пре 1 сатјош 1 повезана