Povezane vesti

[POSLEDNJA VEST] Prve zvanične fotografije srpskih Mi-35M: Delegacija Ministarstva odbrane posetila fabriku helikoptera…

[POSLEDNJA VEST] Prve zvanične fotografije srpskih Mi-35M: Delegacija Ministarstva odbrane posetila fabriku helikoptera…

Tango Six 16.08.2019
U fabrici za proizvodnju helikoptera “Rosvertol“, u ruskom gradu Rostov na Donu, danas je boravila delegacija Ministarstva odbrane Srbije na čelu sa ministrom odbrane Aleksandrom Vulinom. Srpska delegacija je, osim sastanka sa rukovodstvom fabrike… »
Ministar Vulin u poseti fabrici helikoptera: Dobijamo mi-35M, najbolji na svetu

Ministar Vulin u poseti fabrici helikoptera: Dobijamo mi-35M, najbolji na svetu

Kurir 16.08.2019
Ovo su leteći tenkovi i ovo su sredstva koja su u stanju da zaštite naš prostor i pojačaju borbenu gotovost naše zemlje, izjavio je ministar Vulin. Delegacija Ministarstva odbrane, predvođena ministrom Aleksandrom Vulinom, obišla je „Rostvertol“, fabriku… »
Vulin: Dobijamo najbolje helikoptere na svetu (video)

Vulin: Dobijamo najbolje helikoptere na svetu (video)

Mondo 16.08.2019
Delegacija Ministarstva odbrane Srbije, predvođena ministrom Aleksandrom Vulinom, obišla je fabriku za proizvodnju helikoptera "mi-35m", Rostvertol u Rostovu na Donu. Foto: MONDO ilustracija Kako se navodi u saopštenju Ministarstva odbrane, ministar… »
Vulin: Ruski helikopteri su leteći tenkovi, najbolji na svetu u svojoj klasi

Vulin: Ruski helikopteri su leteći tenkovi, najbolji na svetu u svojoj klasi

N1 Info 16.08.2019
Delegacija Ministarstva odbrane Srbije, predvođena ministrom Aleksandrom Vulinom, obišla je fabriku za proizvodnju helikoptera "Rostvertol" u Rostovu na Donu gde je organizovan demonstracioni let i statički prikaz četiri helikoptera Mi-35M koje će ta… »
Vulin posetio rusku fabriku koja pravi helikoptere za Vojsku Srbije

Vulin posetio rusku fabriku koja pravi helikoptere za Vojsku Srbije

Beta video 16.08.2019
BEOGRAD - Delegacija Ministarstva odbrane Srbije, predvodjena ministrom Aleksandrom Vulinom, obišla je danas fabriku za proizvodnju helikoptera ``Rostvertol`` u Rostovu na Donu gde je organizovan demonstracioni let i statički prikaz četiri helikoptera… »

Vesti dana »

Izbori u Republici Srpskoj: Ponovo se bira predsednik

Izbori u Republici Srpskoj: Ponovo se bira predsednik

Pravda pre 43 minutajoš 17 povezanih
Još danas podnošenje prijava za upis bespravnih objekata

Još danas podnošenje prijava za upis bespravnih objekata

Moj Novi Sad pre 59 minutajoš 14 povezanih
Danas oblačno, ponegde sa slabom kišom

Danas oblačno, ponegde sa slabom kišom

Serbian News Media pre 59 minutajoš 13 povezanih
Uhapšen atentator na ruskog generala

Uhapšen atentator na ruskog generala