Повезане вести

[ПОСЛЕДЊА ВЕСТ] Прве званичне фотографије српских Ми-35М: Делегација Министарства одбране посетила фабрику хеликоптера…

[ПОСЛЕДЊА ВЕСТ] Прве званичне фотографије српских Ми-35М: Делегација Министарства одбране посетила фабрику хеликоптера…

Танго Сикс 16.08.2019
У фабрици за производњу хеликоптера “Росвертол“, у руском граду Ростов на Дону, данас је боравила делегација Министарства одбране Србије на челу са министром одбране Александром Вулином. Српска делегација је, осим састанка са… »
Министар Вулин у посети фабрици хеликоптера: Добијамо ми-35М, најбољи на свету

Министар Вулин у посети фабрици хеликоптера: Добијамо ми-35М, најбољи на свету

Курир 16.08.2019
Ово су летећи тенкови и ово су средства која су у стању да заштите наш простор и појачају борбену готовост наше земље, изјавио је министар Вулин. Делегација Министарства одбране, предвођена министром Александром Вулином, обишла… »
Вулин: Добијамо најбоље хеликоптере на свету (видео)

Вулин: Добијамо најбоље хеликоптере на свету (видео)

Мондо 16.08.2019
Делегација Министарства одбране Србије, предвођена министром Александром Вулином, обишла је фабрику за производњу хеликоптера "ми-35м", Роствертол у Ростову на Дону. Фото: МОНДО илустрација Како се наводи у саопштењу… »
Вулин: Руски хеликоптери су летећи тенкови, најбољи на свету у својој класи

Вулин: Руски хеликоптери су летећи тенкови, најбољи на свету у својој класи

Н1 Инфо 16.08.2019
Делегација Министарства одбране Србије, предвођена министром Александром Вулином, обишла је фабрику за производњу хеликоптера "Роствертол" у Ростову на Дону где је организован демонстрациони лет и статички приказ четири… »
Вулин посетио руску фабрику која прави хеликоптере за Војску Србије

Вулин посетио руску фабрику која прави хеликоптере за Војску Србије

Бета видео 16.08.2019
БЕОГРАД - Делегација Министарства одбране Србије, предводјена министром Александром Вулином, обишла је данас фабрику за производњу хеликоптера ``Роствертол`` у Ростову на Дону где је организован демонстрациони лет и статички… »

Вести дана »