Povezane vesti
Zabrinjavajuće Crna Gora: Rotavirusom zaraženo 36 dece
Večernje novosti 17.08.2019
Od početka meseca od crevnih infekcija izazvanih rotavirusima u Crnoj Gori obolelo je 38 osoba, od kojih je čak 36 dece uzrasta do četiri godine. BUDVA - Od početka meseca od crevnih infekcija izazvanih rotavirusima u Crnoj Gori obolelo je 38 osoba… »
Crna Gora: Rotavirusom zaraženo 36 dece
Studio B 17.08.2019
Od početka meseca od crevnih infekcija izazvanih rotavirusima u Crnoj Gori obolelo je 38 osoba, od kojih je čak 36 dece uzrasta do četiri godine, a najveći broj zaraženih je iz Podgorice, Cetinja i Budve. To je saopšteno iz Instituta za javno… »
Panika u crnoj gori: 38 ljudi zaraženo rotavirusom, a među njima je najviše dece! Građani se žale da je problem nastao…
Kurir 17.08.2019
Od crevnih infekcija izazvanih rotavirusima obolelo je od početka meseca do juče 38 osoba, od kojih je čak 36 dece uzrasta do četiri godine, a najveći broj zaraženih je iz Podgorice, Cetinja i Budve. To su Vijestima kazali iz Instituta za javno… »
Desetine obolelo u Crnoj Gori, crevna infekcija pogađa decu!
Alo 17.08.2019
Od početka meseca od crevnih infekcija izazvanih rotavirusima u Crnoj Gori obolelo je 38 osoba, od kojih je čak 36 dece uzrasta do četiri godine, a najveći broj zaraženih je iz Podgorice, Cetinja i Budve. To je saopšteno iz Instituta za javno… »
Vesti dana »

Jokić po povratku: Osećaj da je najviše što sam ikada propustio
Sport klub pre 1 satjoš 16 povezanih

Otkazan meč Đoković - Korda: Srbin nije odigrao četvrfinale Majamija zbog novog teniskog pravila
Večernje novosti pre 1 satjoš 10 povezanih

U Parizu se sastaje ‘Koalicija voljnih’ o miru i sigurnosti u Ukrajini
Al Jazeera pre 41 minutajoš 1 povezana

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 8 satijoš 4 povezane

Upozorenje RHMZ: Očekuje se lokalno veća količina padavina, vodostaji u porastu, evo gde je potreban oprez
Telegraf pre 53 minutajoš 7 povezanih