Povezane vesti
BOLEST! LUNA OPSEDNUTA ANASTASIJOM? Ne prestaje da priča o njoj!
Svet & Skandal 17.08.2019
Luna Đogani je pričala i o svom odnosu sa bivšom drugaricom Anastasijom Ražnatović pa priznala da i dalje nisu u kontaktu. Svađa koja je izbila pre mnogo godina između Cecine ćerke i Anabeline, nije uspela da se reši. – Znam njen rad, pesme su joj top… »
"Od moje majke prave vešticu": Luna Đogani otkrila sve o porodici, vezi sa Markom i njegovom odnosu sa Anabelom
Blic 17.08.2019
Luna Đogani sinoć je bila gost emisije "Zadruga - Narod pita" u kojoj je demantovala sve navode medija da se njen dečko Marko Miljković i majka Anabela ne podnose, ali i priznala da se ona i Marko slažu bolje nego ikada. "Čitala sam razne teorije nakon… »
Vesti dana »
Đedović Handanović: Počela proizvodnja naftnih derivata u Rafineriji, evro dizel na pumpama od 27. januara
Insajder pre 1 satjoš 22 povezane
Devojka nije mogla da veruje šta je pogodila! Turnir tek počeo, a već imamo najbolji poen AO: Izvela potez karijere, pa ostala u čudu! (video)
Kurir pre 22 minutajoš 39 povezanih
Hladni talas danas stiže u region, izdato upozorenje: U narednim danima temperature idu do -12°C
Telegraf pre 57 minutajoš 19 povezanih
Otvoreno i glasno razmišljamo o skraćenju časova na 30 minuta, izjavio ministar prosvete
Insajder pre 32 minutajoš 16 povezanih
Večeras svi putevi vode u ''Arenu'', Srbija u najjačem sastavu igra ključni meč za polufinale!
Sportske.net pre 37 minutajoš 25 povezanih