Повезане вести
Милошевић: Немам ја шта да смирујем, Мркела ми је велики пријатељ
Вечерње новости 17.08.2019
Са Владом сам у добрим односима. Са Мркелом сам радио у Савезу и пријатељи смо. Са господином Терзићем сам војевао на терену - каже стратег црно-белих. КОНСТАНТНЕ тензије између различитих чинилаца на две стране Топчидерског… »
Милошевић: Овакве утакмице искључиво зависе од нас, уз дужно поштовање Раду
Спортски журнал 17.08.2019
Милошевић је истакао да Бојан Остојић неће бити у комбинацињи за шусрет против Рада. Тренер фудбалера Партизана Саво Милошевић, пред меч 5. кола Суперлиге против Рада, рекао је да његов тим мора да има максималан приступ. -… »
Милошевић о тензијима са Звездом: Немам шта да смирујем, ја сам коректан, а знам да ће бити и они
Моззарт спорт 17.08.2019
„Са Милојевићем сам и раније био у добрим односима, са Мркелом сам пријатељ, радили смо у Савезу, док са Звезданом Терзићем војевео на терену. Никаквих проблема немам са њима“, поручује стратег Парног ваљка. Тренер Партизана… »
‘Сачувај боже да се радујем томе’: Милошевић о тензијама у српском фудбалу, повредама, Асану…
Хот спорт 17.08.2019
Тренер Партизана уочи утакмице против Рада у петом колу Суперлиге Србије говорио је о многим стварима у српском фудбалу. Саво Милошевић је на прес конференцији у СЦ ‘Телеоптик’ истакао да једино Бојан Остојић због лакше повреде… »
Саво о тензијама у српском фудбалу: "Шта то има да се смирује?"
Спортске.нет 17.08.2019
Поред односа са руководством вечитог ривала, причао је и о Војводини и њеном тренеру Лалатовићу. Тензије између водећих српских клубова постале су скоро неподношљиве последњих година, али ако се по јутру дан познаје, то ће се… »
Партизан поштује Рад, али истиче да од њега све зависи
Спортске.нет 17.08.2019
Саво Милошевић о непланираном слободном дану, тешкоћама прелазног рока, притиску и мотивацији пред дуел са Радом. Партизан је и даље под великим притиском због борбе за пласман у Лигу Европе, али Саво Милошевић каже да ће… »
Вести дана »
Мали: Србија чврсто на путу ка ЕУ; Билчик: Београд и Западни Балкан све важнији на мапи инвеститора
РТС пре 23 минутајош 15 повезаних
Временска прогноза за Србију 9. децембра 2025: магла ујутру, претежно сунчано током дана
Наслови.аи пре 50 минутајош 16 повезаних
Браво за Горњи Милановац: Мештани који не баратају онлине платформама могу своје објекте легализовати у сеоским месним заједницама (ФОТО)
РИНА пре 33 минутајош 29 повезаних
Могућ још снажнији потрес: Десетине повређених у разорном земљотресу, али Јапан још није безбедан, страхује се и од цунамија
Блиц пре 1 сатјош 16 повезаних