Povezane vesti

Milošević: Nemam ja šta da smirujem, Mrkela mi je veliki prijatelj

Milošević: Nemam ja šta da smirujem, Mrkela mi je veliki prijatelj

Večernje novosti 17.08.2019
Sa Vladom sam u dobrim odnosima. Sa Mrkelom sam radio u Savezu i prijatelji smo. Sa gospodinom Terzićem sam vojevao na terenu - kaže strateg crno-belih. KONSTANTNE tenzije između različitih činilaca na dve strane Topčiderskog brda nešto je što… »
Milošević: Ovakve utakmice isključivo zavise od nas, uz dužno poštovanje Radu

Milošević: Ovakve utakmice isključivo zavise od nas, uz dužno poštovanje Radu

Sportski žurnal 17.08.2019
Milošević je istakao da Bojan Ostojić neće biti u kombinacinji za šusret protiv Rada. Trener fudbalera Partizana Savo Milošević, pred meč 5. kola Superlige protiv Rada, rekao je da njegov tim mora da ima maksimalan pristup. - Neću vam mnogo biti… »
Milošević o tenzijima sa Zvezdom: Nemam šta da smirujem, ja sam korektan, a znam da će biti i oni

Milošević o tenzijima sa Zvezdom: Nemam šta da smirujem, ja sam korektan, a znam da će biti i oni

Mozzart sport 17.08.2019
„Sa Milojevićem sam i ranije bio u dobrim odnosima, sa Mrkelom sam prijatelj, radili smo u Savezu, dok sa Zvezdanom Terzićem vojeveo na terenu. Nikakvih problema nemam sa njima“, poručuje strateg Parnog valjka. Trener Partizana Savo Milošević… »
Savo o tenzijama u srpskom fudbalu: "Šta to ima da se smiruje?"

Savo o tenzijama u srpskom fudbalu: "Šta to ima da se smiruje?"

Sportske.net 17.08.2019
Pored odnosa sa rukovodstvom večitog rivala, pričao je i o Vojvodini i njenom treneru Lalatoviću. Tenzije između vodećih srpskih klubova postale su skoro nepodnošljive poslednjih godina, ali ako se po jutru dan poznaje, to će se možda i promeniti… »
‘Sačuvaj bože da se radujem tome’: Milošević o tenzijama u srpskom fudbalu, povredama, Asanu…

‘Sačuvaj bože da se radujem tome’: Milošević o tenzijama u srpskom fudbalu, povredama, Asanu…

Hot sport 17.08.2019
Trener Partizana uoči utakmice protiv Rada u petom kolu Superlige Srbije govorio je o mnogim stvarima u srpskom fudbalu. Savo Milošević je na pres konferenciji u SC ‘Teleoptik’ istakao da jedino Bojan Ostojić zbog lakše povrede neće sigurno… »
Partizan poštuje Rad, ali ističe da od njega sve zavisi

Partizan poštuje Rad, ali ističe da od njega sve zavisi

Sportske.net 17.08.2019
Savo Milošević o neplaniranom slobodnom danu, teškoćama prelaznog roka, pritisku i motivaciji pred duel sa Radom. Partizan je i dalje pod velikim pritiskom zbog borbe za plasman u Ligu Evrope, ali Savo Milošević kaže da će naterati igrače da… »

Vesti dana »