Povezane vesti
Milošević: Nemam ja šta da smirujem, Mrkela mi je veliki prijatelj
Večernje novosti 17.08.2019
Sa Vladom sam u dobrim odnosima. Sa Mrkelom sam radio u Savezu i prijatelji smo. Sa gospodinom Terzićem sam vojevao na terenu - kaže strateg crno-belih. KONSTANTNE tenzije između različitih činilaca na dve strane Topčiderskog brda nešto je što… »
Milošević: Ovakve utakmice isključivo zavise od nas, uz dužno poštovanje Radu
Sportski žurnal 17.08.2019
Milošević je istakao da Bojan Ostojić neće biti u kombinacinji za šusret protiv Rada. Trener fudbalera Partizana Savo Milošević, pred meč 5. kola Superlige protiv Rada, rekao je da njegov tim mora da ima maksimalan pristup. - Neću vam mnogo biti od… »
Milošević o tenzijima sa Zvezdom: Nemam šta da smirujem, ja sam korektan, a znam da će biti i oni
Mozzart sport 17.08.2019
„Sa Milojevićem sam i ranije bio u dobrim odnosima, sa Mrkelom sam prijatelj, radili smo u Savezu, dok sa Zvezdanom Terzićem vojeveo na terenu. Nikakvih problema nemam sa njima“, poručuje strateg Parnog valjka. Trener Partizana Savo Milošević istakao je… »
‘Sačuvaj bože da se radujem tome’: Milošević o tenzijama u srpskom fudbalu, povredama, Asanu…
Hot sport 17.08.2019
Trener Partizana uoči utakmice protiv Rada u petom kolu Superlige Srbije govorio je o mnogim stvarima u srpskom fudbalu. Savo Milošević je na pres konferenciji u SC ‘Teleoptik’ istakao da jedino Bojan Ostojić zbog lakše povrede neće sigurno sutra od 19… »
Savo o tenzijama u srpskom fudbalu: "Šta to ima da se smiruje?"
Sportske.net 17.08.2019
Pored odnosa sa rukovodstvom večitog rivala, pričao je i o Vojvodini i njenom treneru Lalatoviću. Tenzije između vodećih srpskih klubova postale su skoro nepodnošljive poslednjih godina, ali ako se po jutru dan poznaje, to će se možda i promeniti. Savo… »
Partizan poštuje Rad, ali ističe da od njega sve zavisi
Sportske.net 17.08.2019
Savo Milošević o neplaniranom slobodnom danu, teškoćama prelaznog roka, pritisku i motivaciji pred duel sa Radom. Partizan je i dalje pod velikim pritiskom zbog borbe za plasman u Ligu Evrope, ali Savo Milošević kaže da će naterati igrače da razmišljaju… »
Vesti dana »
Osumnjičeni za pucnjavu na događaju na kom je bio Tramp priznao ko su mu bile mete
Radio 021 pre 20 minutajoš 85 povezanih
Nikoli pukao film! Jokić isključen, nije želeo da trpi bezobrazluk (video)
Večernje novosti pre 21 minutajoš 55 povezanih
Tramp nakon incidenta u Vašingtonu: Pucnjava me neće odvratiti od rata sa Iranom
Euronews pre 10 minutajoš 11 povezanih