Povezane vesti
Šiptarski krvnik kosom ubijao zarobljene Srbe! Evo ko je bio Tačijeva desna ruka Naser Šalja zvani Fatira! (video)
Pravda 18.08.2019
Velika Britanija se prva povukla iz odbora Agencije za verifikaciju imovine Kosova, a pre dva dana su to uradile i SAD zbog odbijanja Prištine da sa čela te agencije smeni Nasera Šalju. Ambasador SAD na Kim Filip Kosnet je pomenutu odluku ovako… »
Krvnik kosom ubijao zarobljene Srbe, SAD bi i da im kuće otima! Evo ko je Naser Šalja zvani Fatira
Kurir 18.08.2019
Ubijao je zarobljene žene, decu i starce tako što bi ih sekao kosom. Suviše krvav i za Zapad! Velika Britanija se prva povukla iz odbora Agencije za verifikaciju imovine Kosova, a pre dva dana su to uradile i SAD zbog odbijanja Prištine da sa čela te… »
Zapadne diplomate se distanciraju od Albanaca: Trampov čovek lupio šamar Prištini!
Kurir 18.08.2019
Američki ambasador na KiM Filip Kosnet dao ostavku u Agenciji za poređenje i verifikaciju imovine, i to zbog čoveka iz OVK. Ambasada SAD je, posle Britanaca, povukla svog predstavnika iz kosovske Agencije za poređenje i verifikaciju imovine. Razlog je… »
Vesti dana »
(Foto/video) Gore štofovi za nameštaj: Veliki požar zahvatio industrijsku zonu u Novom Pazaru, vatra se širi ka toplani
Newsmax Balkans pre 23 minutajoš 39 povezanih
RHMZ izdao upozorenje za danas na ledenu kišu, a za sutra na olujni vetar
RTV pre 43 minutajoš 23 povezane
Sinera spasilo pravilo o vrućini: Branilac titule posle dosta muke stigao do osmine finala Australijan opena
Dnevnik pre 53 minutajoš 40 povezanih
Ostoja otkrio zašto nije hteo da se javi Željku Obradoviću na telefon: Da sam ja to uradio - nabili biste mi iglu u oko!
Kurir pre 3 minutajoš 22 povezane
Partizan završio dva pojačanja za narednu sezonu - reč je o domaćim igračima! Ostoja otkrio detalje: Već smo potpisali ugovore!
Kurir pre 2 satajoš 23 povezane