Povezane vesti
Šojgu: Ne želimo da zastrašimo Ameriku – letovi su planirani
Politika 18.08.2019
MOSKVA - Ruski ministar odbrane Sergej Šojgu izjavio je da ruski strateški bombarderi Tupoljev Tu-160 obavlja letove do Čukotskog autonomnog okruga prema planu i naglasio da cilj nije zastrašivanje SAD. „Mi sada radimo ono što smo radili ranije. Naši… »
Šojgu: Rusija spremna na razgovor sa SAD o pitanju raketa
Večernje novosti 18.08.2019
Ministar odbrane RF poručio da je Moskva još spremna na dijalog iako su se Sjedinjene Države povukle iz Sporazuma o raketama srednjeg i kratkog dometa (INF). MOSKVA - Uprkos povlačenju SAD iz Sporazuma o raketama srednjeg i kratkog dometa (INF), Moskva… »
Šojgu: Rusija neće rasporediti nove rakete sve dok SAD pokazuju uzdržanost
N1 Info 18.08.2019
Rusija neće rasporediti nove rakete, sve dok SAD pokazuju uzdržanost u Evropi i Aziji, rekao je ruski ministar odbrane Sergej Šojgu. "Mi se držimo toga, mi nećemo postavljati nove rakete. Mi nećemo uraditi ništa sve dok Amerikanci ne postave takve… »
Šojgu obelodanio kad će Rusija postaviti rakete u Evropi i Aziji
Večernje novosti 18.08.2019
Rusija neće raspoređivati svoje rakete niti kršiti Sporazum o raketama srednjeg i kratkog dometa, ni u Evropi ni u Aziji, sve dok to ne urade Sjedinjene Američke Države. Rusija neće raspoređivati svoje rakete niti kršiti Sporazum o raketama srednjeg i… »
Vesti dana »
Hit scena na Australijan openu: Zverev prekinuo intervju zbog prosidbe – pobedio, pa tražio dijamante (video)!
Večernje novosti pre 4 minutajoš 29 povezanih
Zbog košave subjektivni osećaj da je pet stepeni hladnije, na istoku Srbije ledeni dan
N1 Info pre 39 minutajoš 18 povezanih
Evropa priprema odgovor Trampu na pretnje carinama zbog Grenlanda
Sputnik pre 29 minutajoš 14 povezanih
Srbija i Mađarska u svetskom vaterpolo klasiku - borba za polufinale Evropskog prvenstva (RTS 1, 20.30)
RTS pre 1 satjoš 17 povezanih