Повезане вести
Група Тап 011 нас је вратила у деведесете! (фото,видео)
Мондо 19.08.2019
Популарна домаћа група опет се окупила за Беер Фест, Ивани "Негатив" је ово био други наступ на фестивалу пива за три дана! Претпоследње вече Беер феста прошло је у знаку деведесетих и наступа групе Тап 011! "Таповци", односно… »
Тап 011 подгрејао атмосферу четврте вечери Беер феста
Данас 19.08.2019
Претпоследње вече прошло у знаку популарне групе деведесетих Претпоследње вече 17. Белграде Беер феста публику на ноге је дигла поп група Тап 011 која се окупила после осам година и подсетила фанове на своје највеће хитове као… »
Тап 011 поново окупљен: Одушевили публику Бир феста, а ево како су изгледале Гоца и Ивана
Блиц 18.08.2019
Цела постава групе Тап 011 наступила је вечерас на Беер фесту у Београду, што је одушевило окупљене, а чланови бенда дали су све од себе да посетиоци задовољни оду кућама. Таповци су били одлично расположени, док су се сво… »
Вести дана »

Временска прогноза за четвртак 23. октобар: Данас сунчано и топло, увече наоблачење
Бета пре 4 сатијош 1 повезана

Скуп подршке Милану Богдановићу: Вучић испред Скупштине: "Ми морамо да сачувамо мир, они су нам показали колико су неодговорни" (фото/видео)
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана

Мацут у Лондону: Србију поштедети политичких условљавања у вези са Косовом
Данас пре 9 сатијош 4 повезане

(Видео) Оборен достављач хране на мотору: Несрећа у Омладинских бригада: На терену полиција и хитна помоћ
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана

„Глума је њено величанство, а ја сам само њен поданик“: Богдану Диклићу уручена Награда „Добричин прстен“
Данас пре 5 сатијош 1 повезана