Povezane vesti

Pucnjava na Dorćolu: Ranjen pripadnik „Kimijeve grupe“?

Vesti online 19.08.2019
Jedna osoba povređena je u pucnjavi koja se dogodila posle ponoći na Dorćolu. Nezvanično, reč je o Vojislavu Kaličaninu, inače dobro poznatom policiji. Kako je rečeno Tanjugu u MUP-u Srbije, povređeni muškarac je zbrinut u Urgentnom centru, a… »

Član kimijeve grupe izrešetan po nogama na Dorćolu: Neraščišćeni računi i sukobi navijačkih grupa motiv napada

Kurir 19.08.2019
Vojislav Kaličanin (34), koji je preksinoć ranjen u sačekuši u Ulici Mike Alasa, odranije poznat policiji kao pripadnik Partizanove navijačke grupe koju predvodi Miloš Radisavljević. Vojislav Kaličanin (34) ranjen je u Ulici Mike Alasa na Dorćolu… »

Nezvanična saznanja: Upucani odranije poznat policiji, hici bili upozorenje

B92 19.08.2019
Beograd -- Jedna osoba povređena je u pucnjavi koja se dogodila posle ponoći na Dorćolu. Nezvanično, reč je o Vojislavu Kaličaninu, inače dobro poznatom policiji. Kako je rečeno Tanjugu u MUP-u Srbije, povređeni muškarac je zbrinut u Urgentnom… »

Pucnjava na Dorćolu: Ranjen član Kimijeve grupe već bio dobro poznat policiji

Blic 19.08.2019
Beogradska policija traga za napadačem koji je sinoć na Dorćolu ranio Vojislava Kaličanina (34), člana navijačke grupe Partizana Miloša Radisavjevića Kimija, saznaje "Blic". On je ranjen sa četiri hica u noge i nalazi van životne opasnost. Kako… »

Dorćol: Upucan "navijač Partizana", napadač u bekstvu

Mondo 19.08.2019
Jedna osoba ranjena je u pucnjavi koja se dogodila posle ponoći na Dorćolu. Mediji: Upucan navijač Partizana, "dobro poznat policiji"... Foto: MONDO/Mario Milojević - ilustracija Povređeni muškarac je zbrinut u Urgentnom centru, a policija radi na… »

Jedan od vođa navijača partizana izrešetan na Dorćolu: Vojislavu Kaličaninu pucali u noge, hitno prebačen u Urgentni…

Kurir 19.08.2019
U pucnjavi koja se dogodila posle ponoći na Dorćolu u ulici Mike Alasa upucan je Vojislav Kaličanin (34), inače dobro poznat policiji od ranije. Prema saznanjima iz izvora bliskih istrazi, u njega su ispaljena 3-4 hica i moguće je da su želeli da ga… »

U pucnjavi na Dorćolu muškarac ranjen u noge

RTV 19.08.2019
BEOGRAD - Jedna osoba povređena je u pucnjavi koja se dogodila posle ponoći na Dorćolu. Kako je rečeno Tanjugu u MUP-u Srbije, povređeni muškarac je zbrinut u Urgentnom centru, a policija radi na rasvetljavanju događaja. Kako prenose beogradski… »

Pucnjava na Dorćolu

RTS 19.08.2019
U Ulici Mike Alasa na Dorćolu sinoć je došlo do pucnjave, nezvanično saznaje RTS. Jedna osoba je sa povredama prevezena u Urgentni centar u Beogradu. Policija je obavila uviđaj, a u MUP-u kažu da rade na rasvetljavanju svih okolnosti ovog događaja.… »

Pucnjava na Dorćolu: Muškarac ranjen u noge

Večernje novosti 19.08.2019
Kako je rečeno Tanjugu u MUP-u Srbije, povređeni muškarac je zbrinut u Urgentnom centru, a policija radi na rasvetljavanju događaj. Jedna osoba povređena je u pucnjavi koja se dogodila posle ponoći na Dorćolu. DRAMA U UDINAMA: Albanac nožem jurio… »

Jedna osoba povređena u pucnjavi na Dorćolu

Dnevnik 19.08.2019
BEOGRAD: Jedna osoba povređena je u pucnjavi koja se dogodila posle ponoći na Dorćolu. Kako je rečeno Tanjugu u MUP-u Srbije, povređeni muškarac je zbrinut u Urgentnom centru, a policija radi na rasvetljavanju događaja. Kako prenose beogradski… »

Pucnjava na Dorćolu, ranjen muškarac

Blic 19.08.2019
Muškarac od oko 30 godina ranjen je u noge večeras u pucnjavi koja se dogodila u Ulici Mike Alasa na Dorćolu. Kako saznajemo, napadač je pobegao sa lica mesta i policija traga za njim. U Hitnoj pomoći su nam potvrdili da su njihove ekipe na terenu… »

Vesti dana »