Povezane vesti

Uhapšen zbog sumnje da je razbio staklo na vozilu hitne pomoći

Politika 19.08.2019
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su F. P. (1995) iz tog grada zbog osnovane sumnje da je izvršio krivična dela nasilničko ponašanje i uništenje i oštećenje tuđe stvari. Sumnja se da je F. P. u kući u kojoj živi… »

KG: Uhapšen jer je divljao i metalnom šipkom polomio staklo na sanitetskom vozilu

B92 19.08.2019
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su F. P. (1995) iz tog grada. On je uhapšen zbog osnovane sumnje da je izvršio krivična dela nasilničko ponašanje i uništenje i oštećenje tuđe stvari. Sumnja se da je F. P. u… »

Kilogram marihuane u automobilu, uhapšen Nišlija

B92 19.08.2019
Smederevo -- B. B. (33) iz Niša uhapšen je zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Policijski službenici su u Velikoj Plani, u automobilu kojim je upravljao… »

Velika Plana: Kod Nišlije u kolima kilo marihuane

Večernje novosti 19.08.2019
Policija je u Velikoj Plani u automobilu kojim je upravljao B. B. (33) iz Niša pronašla kilogram materije za koju se sumnja da je marihuana, pa mu je određeno zadržavanje do 48 sati. VELIKA PLANA - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u… »

Uhapšen sa kilogramom marihuane

Dnevnik 19.08.2019
SMEDEREVO: Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevu uhapsili su B. B. (33) iz Niša, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Policijski službenici su u… »

Hapšenje u Velikoj Plani: Nišlija u automobilu krio marihuanu

Blic 19.08.2019
Smederevska policija uhapsili je B. B. (33) iz Niša, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Policijski službenici su u Velikoj Plani, u automobilu kojim je upravljao… »

Uhapšen muškarac zbog napada na ekipu Hitne pomoći u Kragujevcu

Novi magazin 19.08.2019
Policija je u Kragujevcu uhapsila F.P. (24) iz tog grada koji je metalnom šipkom polomio staklo na sanitetskom vozilu, vređao i pretio ekipi Hitne medicinske pomoći koja je došla da bi zbrinula njegovu rođaku, trudnicu koja je pala niz stepenice… »

Vređao ekipu hitne pomoći, polupao staklo na njihovom vozilu

RTV 19.08.2019
BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su F. P. (1995) iz tog grada zbog osnovane sumnje da je izvršio krivična dela nasilničko ponašanje i uništenje i oštećenje tuđe stvari. Sumnja se da je F. P. u kući u… »

Napao ekipu hitne pomoći: Uhapšen Kragujevčanin, polomio staklo na sanitetu metalnom šipkom

Blic 19.08.2019
Policajci u Kragujevcu uhapsili su F. P. (24) iz tog grada zbog osnovane sumnje da je izvršio krivična dela nasilničko ponašanje i uništenje i oštećenje tuđe stvari. Sumnja se da je F. P. u kući u kojoj živi vređao ekipu Službe hitne… »

Vređao ekipu hitne pomoći i polupao staklo na njihovom vozilu

Dnevnik 19.08.2019
BEOGRAD: Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su F. P. (1995) iz tog grada zbog osnovane sumnje da je izvršio krivična dela nasilničko ponašanje i uništenje i oštećenje tuđe stvari. Sumnja se da je F. P. u kući u… »

Hapšenje u Kragujevcu: Šipkom razlupao vozilo Hitne

Mondo 19.08.2019
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su F. P. (1995) iz tog grada zbog osnovane sumnje da je izvršio krivična dela nasilničko ponašanje i uništenje i oštećenje tuđe stvari. Foto: MONDO/Stefan Stojanović Sumnja se da… »

Hapšenje u Kragujevcu: Mladić vređao ekipu Hitne pomoći, pa metalnom šipkom polupao staklo na sanitetu

Kurir 19.08.2019
Policija u Kragujevcu uhapsila je F. P. (1995) iz tog grada zbog osnovane sumnje da je izvršio krivična dela nasilničko ponašanje i uništenje i oštećenje tuđe stvari. Sumnja se da je F. P. u kući u kojoj živi vređao ekipu Službe hitne… »

Vređao i pretio ekipi Hitne pomoći, pa šipkom razbio staklo na sanitetu

Radio 021 19.08.2019
Kragujevačka policija uhapsila je F. P. (24) iz tog grada zbog nasilničkog ponašanja. Sumnja se da je on u kući u kojoj živi vređao ekipu Hitne pomoći koja je intervenisala kako bi članu njegove porodice ukazala pomoć, kao i da im je nakon toga… »

Uhapšen zbog sumnje da je vređao ekipu Hitne pomoći i polupao sanitet

RTS 19.08.2019
Policija u Kragujevcu uhapsila mladića zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nasilničko ponašanje i uništenje i oštećenje tuđe stvari. Uhapšen je F. P. (1995) zbog sumnje da je, u kući u kojoj živi, vređao ekipu Službe… »

Vesti dana »