Povezane vesti

Madrid: Bez dogovora o iskrcavanju migranata na Majorki

Slobodna Evropa 19.08.2019
Španska Vlada negirala je da je postigla dogovor sa Italijom da se 107 migranata iskrca u špansku luku Majorka, ponavljajući spremnost da ih prihvati. "Jedina tačna informacija je da je Vlada ponudila 'Open arms' da zaplovi ka najbližoj španskoj… »

Ričard Gir oštro protiv italijanskog ministra: "Salvini je mali Tramp"

B92 19.08.2019
Italijanski ministar unutrašnjih poslova i lider desnice Mateo Salvini je "mali Tramp" koji iskorišćava ljudske strahove da bi dobio glasove, izjavio je danas američki glumac Ričard Gir. "Vaš ministar unutrašnjih poslova ima isti mentalitet kao… »

Španija negira dogovor sa Italijom o iskrcavanju migranata

B92 19.08.2019
Madrid -- Španska vlada negirala je da je postigla dogovor sa Italijom o iskrcavanju 107 migranata sa broda "Open arms" u špansku luku na Majorki. "Vlada negira postojanje bilo kakvog navodnog dogovora sa Italijom", saopštila je vlada u Madridu… »

Ričard Gir: Salvini je mali Tramp

Politika 19.08.2019
RIM – Italijanski ministar unutrašnjih poslova i lider desnice Mateo Salvini je „mali Tramp” koji iskorišćava ljudske strahove da bi dobio glasove, izjavio je danas američki glumac Ričard Gir. „Vaš ministar unutrašnjih poslova ima isti… »

Holivudska zvezda žestoko napala Salvinija: "On je mali Tramp koji iskorišćava strah i mržnju da bi dobio glasove"

Blic 19.08.2019
Italijanski ministar unutrašnjih poslova i lider desnice Mateo Salvini je "mali Tramp" koji iskorišćava ljudske strahove da bi dobio glasove, izjavio je danas američki glumac Ričard Gir. - Vaš ministar unutrašnjih poslova ima isti mentalitet kao… »

Španija negira dogovor sa Italijom o iskrcavanju migranata

RTV 19.08.2019
MADRID - Španska vlada negirala je danas da je postigla dogovor sa Italijom o iskrcavanju 107 migranata sa broda "Open Arms" koji već 18 dana pluta kod italijanske obale, u špansku luku na Majorci. "Vlada negira postojanje bilo kakvog navodnog dogovora… »

Ričard Gir: Salvini je mali Tramp

Dnevnik 19.08.2019
RIM: Italijanski ministar unutrašnjih poslova i lider desnice Mateo Salvini je "mali Tramp" koji iskorišćava ljudske strahove da bi dobio glasove, izjavio je američki glumac Ričard Gir. "Vaš ministar unutrašnjih poslova ima isti mentalitet kao… »

Ričard Gir: Želim da upoznam Salvinija, zovem ga beba-Tramp

N1 Info 19.08.2019
Glumac Ričard Gir nedavno je posetio migrante na brodu kojem je bilo uskraćeno da uplovi u Italiju, nakon čega mu je italijanski ministar Mateo Salvini poručio da migrante povede u Holivud. Gir u intervjuu za italijansku štampu kaže da bi Salvini… »

Blokirani migranti idu u Španiju, Madrid optužuje Italiju da krši zakon

N1 Info 19.08.2019
Španska Vlada negirala je da je postigla dogovor sa Italijom da se 107 migranata iskrca u špansku luku Majorka, kako je to prethodno saopšteno sa broda Open Arms, čija posada je i kritikovala tu odluku. U saopštenju zvaničnog Madrida navodi se da je… »

Richard Gere nazvao Salvinija 'malim Trumpom'

Al Jazeera 19.08.2019
Matteo Salvini se koristi istim radikalnim neznanjem, iskorištava strah i mržnju, kaže Richard Gere. Italijanski ministar unutrašnjih poslova i čelnik desnice Matteo Salvini je "mali Trump" koji iskorištava ljudske strahove da bi dobio glasove… »

„Salvini je isti kao Tramp, samo iskorišćava ljude“

Vesti online 19.08.2019
Italijanski ministar unutrašnjih poslova i lider desnice Mateo Salvini je „mali Tramp“ koji iskorišćava ljudske strahove da bi dobio glasove, izjavio je danas američki glumac Ričard Gir. „Vaš ministar unutrašnjih poslova ima isti mentalitet… »

Migranti skočili sa spasilačkog broda u more kako bi se domogli Lampeduze

Danas 18.08.2019
Nekoliko migranata skočilo je u more sa spasilačkog broda španske organizacije Oupen arms, u pokušaju da se domogne ostrva Lampeduza u Italiji, čiji ministar unutrašnjih poslova, desničar Mateo Salvini nije dozvolio iskrcavanje 107 putnika s broda… »

Vesti dana »