Povezane vesti

Gest koji slama srca, tako to veliki rade: Crvena zvezda poslala poruku Blatu, "ljuti rivali će igrati u tvom timu"

Gest koji slama srca, tako to veliki rade: Crvena zvezda poslala poruku Blatu, "ljuti rivali će igrati u tvom timu"

Sportal blic 19.08.2019
Košarkašku javnost šokirala je informacija o tome da David Blat boluje od multipla skleroze, oglasio se i legendarni trener kome je KK Crvena zvezda poslala poruku podrške. Crveno-beli su to učinili kao reakciju na koje je Olimpijakos podelio na… »
Blat progovorio o bolesti: Ja sam trener, boriću se

Blat progovorio o bolesti: Ja sam trener, boriću se

N1 Info 19.08.2019
Trener Olimpijakosa Dejvid Blat napisao je otvoreno pismo u kome je saopštio da boluje od multiple skleroze. Blat je tokom prošle sezone otkrio da boluje od multiple skleroze. Iako do sada o tome nije govorio, sve vreme je radio sa lekarskim timom… »
Pismo dejvida blata: Bolujem od multiple skleroze, ovo je velika borba!

Pismo dejvida blata: Bolujem od multiple skleroze, ovo je velika borba!

Hot sport 19.08.2019
‘Trener sam i znam kako da vodim, tako da ću i ovoga puta voditi bitku’, rekao je nekadašnji trener Klivlend Kavalirsa. Košarkaški svet iznenadila je vest da je bivši trener Makabija iz Tel Aviva, ali i NBA franšize Klivlend Kavalirsa, Dejvis… »
Dejvid Blat boluje od multiple skleroze

Dejvid Blat boluje od multiple skleroze

Vesti online 19.08.2019
Trener Olimpijakosa saopštio je da ima ovu bolest. Multipla skleroza je autoimuna bolest kod koje naš imuni sistem prepoznaje delove centralnog nervnog sistema koji imaju omotač oko nerava (mijelinski omotač) kao strane organizme. Stoga se stvaraju… »
Emotivno pismo Dejvida Blata: Imam multipla sklerozu

Emotivno pismo Dejvida Blata: Imam multipla sklerozu

Mondo 19.08.2019
Legendarni trener saopštio je javnosti da mu je pre nekoliko meseci dijagnostifikovana Multipla skleroza (PPMS), ali i da će se kao veliki borac suočiti sa njom. Aktuelni trener Olimpijakosa Dejvid Blat saopštio je da boluje od primarno progresivnog… »

Vesti dana »