Povezane vesti
"Planirao sam da ja budem prvi": Marko konačno otkrio sve o finalu "Zadruge 2", ali i o Luni i zamolio je sve za razumevanje
Blic 20.08.2019
Marko Miljković i Luna Đogani raskinuli su pred samo finale "Zadruge 2", ali u spoljnom svetu su nesporazum izgladili i nastavili romansu. Mnogi su se pitali zbog čega Luna i Marko nemaju puno zajedničkih fotografija na društvenim mrežama, a… »
Marko progovorio o problemima u vezi! Luna se krišom čuje sa Slobom Radanovićem?! Ništa nije prećutao!
Kurir 20.08.2019
Marko Miljković progovorio je javno o problemima u vezi sa Lunom Đogani. Mnogi se već neko vreme pitaju zašto par preza od objavljivanja zajedničkih fotografija, a on je rešio da stavi tačku na gradske priče. "Izbegavamo da izbacujemo slike… »
Vesti dana »

"Petorica su me tukla, razbili su mi glavu": Napadnut student čiji je otac general penzionisan zbog blokada
N1 Info pre 1 satjoš 18 povezanih

Evropski indeksi u blagom porastu, Trampove carine na čelik i aluminijum nisu uzdrmale evropsko tržište
Blic pre 24 minutajoš 22 povezane

Tuča stanara novobeogradskog Bloka 4 i privatnog obezbeđenja investitora (VIDEO)
Luftika pre 19 minutajoš 11 povezanih

Spreman da odgovori na piksijeve zahteve – Štulić veruje u trijumf nad Albanijom: Srbija može do Mundijala
Dnevnik pre 29 minutajoš 13 povezanih