Povezane vesti
'Ne davimo Beograd': Ne postoji politička volja režima da usvoje zahteve
Slobodna Evropa 20.08.2019
Inicijativa "Ne davimo Beograd" je danas ocenila da je posle trećeg sastanka vlasti i opozicije, u ponedeljak na Fakultetu političkih nauka, "potpuno jasno da ne postoji politička volja režima da usvoji zahteve kojima bi se obezbedio minimum za… »
'Ne davimo Beograd': Nema pregovora dok vlast ne prizna da nema uslova za fer i slobodne izbore
Beta 20.08.2019
Inicijativa "Ne davimo Beograd" je danas ocenila da je posle trećeg sastanka vlasti i opozicije, u ponedeljak na Fakultetu političkih nauka, "potpuno jasno da ne postoji politička volja režima da usvoji zahteve kojima bi se obezbedio minimum za… »
Vesti dana »

FOTO „Prevaren sam, potrošio sam hiljadu dolara da gledam Đokovića“: Navijači pobesneli zbog odlaganja Novaka
Nova pre 50 minutajoš 27 povezanih

Prvi stepen pripravnosti: Dragačevci strahuju od poplava: Situacija se prati iz sata u sat, evo kakvo je stanje na terenu
Blic pre 1 satjoš 23 povezane

Košarkaši LA Klipersa pobedili Njujork, Bogdanović ubacio četiri poena
Politika pre 2 satajoš 18 povezanih

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 11 satijoš 7 povezanih

VIDEO Klipersi sprečili Nikse da obezbede plej-of: Bogdanović pomagao u rapsodiji dve zvezde tima
Nova pre 3 satajoš 18 povezanih