Povezane vesti
Natho u Partizanu: Srce prevagnulo, broj šest u spomen na poginulu rođaku
Vesti online 20.08.2019
Novo pojačanje u veznom redu Partizana Bibras Natho je zvanično prezentovan u klupskim prostorijama na Stadionu Partizana. Prvo se obratio trener Partizana Savo Milošević. – Kao sto smo i najavljivali da nismo završili prelazni rok. Danas imamo… »
Kapiten Izraela Bibras Natho predstavljen u Humskoj: Srce reklo - Partizan!
Večernje novosti 20.08.2019
Odlučio sam se za dolazak u Beograd i pored boljih ponuda nekih drugih klubova – rekao je iskusni vezista. Milošević: Pregovori su trajali dva meseca. ŠALOM, Bibras Natho! Kapiten fudbalske reprezentacije Izraela, 31-godišnji vezista od utorka je i… »
Natho predstavljen: Srpski mentalitet sličan izraelskom
N1 Info 20.08.2019
Izraelac Bibras Natho u utorak je predstavljen kao novi fudbaler Partizan. Iskusni vezista među crno-bele je stigao kao slobodan igrač, uprkos ponudama iz Rusije i Turske. "Bile su to unosnije ponude, ali sam pratio srce. Izabrao sam klub koji je… »
Natho: Došao sam u klub koji me je želeo, iako sam imao bolje ponude
Sportski žurnal 20.08.2019
Novi fudbaler Partizana Bibras Natho rekao je da je u beogradski klub došao jer je od mnogih ljudi čuo samo najbolje o crno-belima, uprkos boljim ponudama iz inostranstva. "Svi ljudi u klubu su pokazali da me izuzetno poštuju i da žele da budem deo… »
Vesti dana »
Uhapšeno 12 lica zbog tragedije na železničkoj stanici u Novom Sadu; Goran Vesić i Jelena Tanasković među uhapšenima
RTV pre 21 minutajoš 194 povezane
Vučević ispratio slovačkog premijera Fica sa aerodroma "Nikola Tesla"
Telegraf pre 26 minutajoš 59 povezanih
Uživo Vučić o hapšenju ministara: Prvi put u istoriji Srbije dvojica ministara i drugih lica podneli su ostavke na svoje funkcije
Blic pre 9 minutajoš 46 povezanih
Pogledajte! Ovako je uhapšen dvostruki ubica alija balijagić! Ministar Dačić otkrio gde ga je policija našla i šta je zaplenjeno
Kurir pre 14 minutajoš 97 povezanih