Povezane vesti
Očitavanje utroška toplotne energije
Dnevnik 20.08.2019
Radnici „Novosadske toplane” očitavaće od sutra, 21. avgusta, stanje utroška toplotne energije za avgust. Zbog toga iz ovog Javno-komunalnog preduzeća mole potrošače, posebno u individualnim stambenim zgradama, da omoguće ovlašćenim osobama pristup… »
TOPLANA: U sredu počinje očitavanje vodomera i brojila za avgust
Moj Novi Sad 20.08.2019
Radnici JKP "Novosadska toplana" Novi Sad će počev od srede, 21. avgusta, očitavati stanje utroška toplotne energije na vodomerima i merilima toplote za toplu potrošnu vodu za mesec avgust tekuće godine. Iz ovog preduzeća mole potrošače, posebno stanare… »
Od srede očitavanje vodomera za avgust
Radio 021 20.08.2019
Radnici Novosadske toplane od srede, 21. avgusta očitavaće utrošak toplotne energije na merilima toplote i vodomerima za toplu vodu za avgust. U ovom preduzeću mole građane, posebno one koji žive u kućama, da omoguće njihovim radnicima pristup mernim… »
Vesti dana »

SAZNAJEMO Ponavljaju se izbori na jednom biračkom mestu u Kosjeriću, opozicija tvrdi: SNS već na terenu nudi glasačima „sve što hoće“
Nova pre 33 minutajoš 3 povezane

Reditelj Nikola Ljuca o imenovanju Bokana: Besan sam, vlast sprovodi nekontrolisano ludilo
Novi magazin pre 1 satjoš 21 povezana

Viši sud u Novom Sadu: Ne opstruišemo vođenje istrage u slučaju pada nadstrešnice
Moj Novi Sad pre 4 satijoš 20 povezanih

Peskov se oglasio o novoj rundi pregovora sa ukrajinom Evo šta kaže o datumu
Alo pre 38 minutajoš 29 povezanih