Повезане вести
Туча под острогом: Једни друге криве за напад и пребијање, а полицију за “режију”
Вечерње новости 21.08.2019
Наложено је прикупљање додатних обавештења о инцидентима, нечувеним пред овом светињом, коју ових дана ходочасте на хиљаде верника свих вероисповести. АНЕС Чичић, власник туристичке агенције из Бара, главни је актер два… »
Општа туча под острогом: Севале каменице, песнице, бибер спреј.... Свештеници спасили Баранина!
Правда 21.08.2019
Баранин Анес Чичић тврди да су га минуле суботе, на паркингу испред доњег манастира Острог, претукла двојица службеника Туристичке организације Даниловград Радуле Павличић и Стефан Вукадиновић. Међутим, директор ТО Даниловград… »
Баранин испричао детаље туче под острогом: Испрскали су ми спреј у очи, па ме шутирали док се нисам онесвестио! Свештеници су…
Курир 21.08.2019
Баранин Анес Чичић који тврди да су га, на паркингу испред доњег манастира Острога, претукла двојица службеника Туристичке организације Даниловград, каже да су му у помоћ притекли свештеници. Како је навео, претукли су га Радуле… »
ЦГ туризам: Потукли се на паркингу под Острогом!
Мондо 21.08.2019
Власник туристичке агеницје тврди да су га прошле суботе на паркингу испред доњег манастира Острог претукла двојица службеника Туристичке организације Даниловград. Баранин Анес Чичић, власник Турстичке агенције Мона, тврди да су… »
Ништа им није свето! Прво се свађали, па севнуле песнице: Потукли се на паркингу под Острогом
Курир 21.08.2019
Баранин Анес Чичић тврди да су га прошле суботе на паркингу испред доњег манастира Острог претукла двојица службеника Туристичке организације Даниловград, али директор ТО Даниловград, Иван Драгојевић, каже да то није тачно и да… »
"Испрскали су ми спреј у очи, па ме ударали на паркингу док се нисам онесвестио. Спасили су ме свештеници"
Ало 21.08.2019
Из Управе полиције одговорили су “Вијестима” да им Чичић није пријавио напад, али да су запослени у ТО Даниловград њега пријавили дан пре инцидента, али и тог дана. Баранин Анес Чичић тврди да су га минуле суботе, на паркингу… »
Вести дана »
Угашено 9 младих живота - три године од масовног убиства код Младеновца; Блажићима максималне казне ФОТО
Б92 пре 1 сатјош 79 повезаних
'Брод смрти': Шта је хантавирус потврђен на крузеру у Атлантском океану
BBC News пре 35 минутајош 32 повезане
МУП сумирао резултате контроле: Свако друго контролисано возило у прекршају, посебно забрињава овај податак
Мондо пре 15 минутајош 24 повезане