Povezane vesti
Tuča pod ostrogom: Jedni druge krive za napad i prebijanje, a policiju za “režiju”
Večernje novosti 21.08.2019
Naloženo je prikupljanje dodatnih obaveštenja o incidentima, nečuvenim pred ovom svetinjom, koju ovih dana hodočaste na hiljade vernika svih veroispovesti. ANES Čičić, vlasnik turističke agencije iz Bara, glavni je akter dva incidenta koji su se u… »
Opšta tuča pod ostrogom: Sevale kamenice, pesnice, biber sprej.... Sveštenici spasili Baranina!
Pravda 21.08.2019
Baranin Anes Čičić tvrdi da su ga minule subote, na parkingu ispred donjeg manastira Ostrog, pretukla dvojica službenika Turističke organizacije Danilovgrad Radule Pavličić i Stefan Vukadinović. Međutim, direktor TO Danilovgrad Ivan Dragojević… »
Baranin ispričao detalje tuče pod ostrogom: Isprskali su mi sprej u oči, pa me šutirali dok se nisam onesvestio…
Kurir 21.08.2019
Baranin Anes Čičić koji tvrdi da su ga, na parkingu ispred donjeg manastira Ostroga, pretukla dvojica službenika Turističke organizacije Danilovgrad, kaže da su mu u pomoć pritekli sveštenici. Kako je naveo, pretukli su ga Radule Pavličić i… »
CG turizam: Potukli se na parkingu pod Ostrogom!
Mondo 21.08.2019
Vlasnik turističke agenicje tvrdi da su ga prošle subote na parkingu ispred donjeg manastira Ostrog pretukla dvojica službenika Turističke organizacije Danilovgrad. Baranin Anes Čičić, vlasnik Turstičke agencije Mona, tvrdi da su ga prošle subote… »
Ništa im nije sveto! Prvo se svađali, pa sevnule pesnice: Potukli se na parkingu pod Ostrogom
Kurir 21.08.2019
Baranin Anes Čičić tvrdi da su ga prošle subote na parkingu ispred donjeg manastira Ostrog pretukla dvojica službenika Turističke organizacije Danilovgrad, ali direktor TO Danilovgrad, Ivan Dragojević, kaže da to nije tačno i da su se njegovi… »
"Isprskali su mi sprej u oči, pa me udarali na parkingu dok se nisam onesvestio. Spasili su me sveštenici"
Alo 21.08.2019
Iz Uprave policije odgovorili su “Vijestima” da im Čičić nije prijavio napad, ali da su zaposleni u TO Danilovgrad njega prijavili dan pre incidenta, ali i tog dana. Baranin Anes Čičić tvrdi da su ga minule subote, na parkingu ispred donjeg… »
Vesti dana »
Erdogan pozdravio odluku MKS-a o hapšenju izraelskih zvaničnika
Novi magazin pre 1 satjoš 27 povezanih