Povezane vesti
Kosanović predstavljen na Čairu: Ne znam zašto ne mogu u Partizan, u Vojvodinu ne daju, ostao je samo Radnički!
Hot sport 21.08.2019
Novi šef stručnog štaba Radničkog Milorad Kosanović danas je zvanično predstavljen javnosti. Prekaljeni stručnjak je na konferenciji za medije zračio optimizmom i najavio bitku za ostvaranje klupskih ciljeva. -Poziv Radničkog zatekao me je na… »
Kosanović promovisan: Znao sam da će biti ponuda posle pet kola u Superligi
Mozzart sport 21.08.2019
Moje ambicije su iste kao ambicije kluba, istakao Kosan. Ostao je Milorad Kosanović bez posla kada se na kraju prošle sezone rastao sa Napretkom. Ali, priznao je da nije zbog toga mnogo brinuo i da je znao da će ponuda biti i to vrlo brzo. I bio je u… »
Kosan: Negde ne mogu, negde mi ne daju, ostao mi je Niš
Mondo 21.08.2019
Trenerski veteran promovisan je na "Čairu", gde je konstatovao da "imamo sve što je potrebno da zadržimo Radnički tamo gde je bio". Milorad Kosanović doveden je u Radnički da nastavi putem kojim je ekipu prošle sezone vodio Nenad Lalatović, a što… »
Vesti dana »

"Lopta je sada u ruskom polju": Starmer pozdravio rezultate razgovora SAD i Ukrajine u Saudijskoj Arabiji
Blic pre 5 satijoš 6 povezanih

Tramp: Sastanak sa Rusima ove nedelje, nadam se da će prihvatiti prekid vatre; Kijev: Nastavljena vojna pomoć SAD
RTS pre 36 minutajoš 3 povezane

Sagovornici Danasa o povređenom policajcu: Obmanjivanje javnosti, stvaranje panike i izazivanje nasilja
Danas pre 8 satijoš 1 povezana