Povezane vesti
Kosanović predstavljen na Čairu: Ne znam zašto ne mogu u Partizan, u Vojvodinu ne daju, ostao je samo Radnički!
Hot sport 21.08.2019
Novi šef stručnog štaba Radničkog Milorad Kosanović danas je zvanično predstavljen javnosti. Prekaljeni stručnjak je na konferenciji za medije zračio optimizmom i najavio bitku za ostvaranje klupskih ciljeva. -Poziv Radničkog zatekao me je na… »
Kosanović promovisan: Znao sam da će biti ponuda posle pet kola u Superligi
Mozzart sport 21.08.2019
Moje ambicije su iste kao ambicije kluba, istakao Kosan. Ostao je Milorad Kosanović bez posla kada se na kraju prošle sezone rastao sa Napretkom. Ali, priznao je da nije zbog toga mnogo brinuo i da je znao da će ponuda biti i to vrlo brzo. I bio je u… »
Kosan: Negde ne mogu, negde mi ne daju, ostao mi je Niš
Mondo 21.08.2019
Trenerski veteran promovisan je na "Čairu", gde je konstatovao da "imamo sve što je potrebno da zadržimo Radnički tamo gde je bio". Milorad Kosanović doveden je u Radnički da nastavi putem kojim je ekipu prošle sezone vodio Nenad Lalatović, a što… »
Vesti dana »

Šta se to sinoć desilo u Odžacima i kako su „kralj obrva“ Branko Babić i tabloidi verni režimu pucnjavu iskoristili za huškanje na sukobe
Nova pre 1 satjoš 12 povezanih

Tramp: Putina poznajem veoma dobro i sa njim imam racionalan odnos
RTV pre 22 minutajoš 12 povezanih

Izrael ubio lider Hamasa Bardavila; Iran: Nisu mogući predovori sa SAD dok se ne promene određene stvari
RTS pre 16 minutajoš 10 povezanih

Čekaju nas olujni udari vetra, kiša i pljuskovi: Rhmz najavljuje pogoršanje vremena do kraja meseca
Mondo pre 1 satjoš 10 povezanih