Povezane vesti
Nikada veće potcenjivanje zvezde! Crnogorac se podsmevao crveno-belima kao nikad, pa objasnio kako je "odgovorio" Ivanovića…
Sportal blic 21.08.2019
Luka Đorđević, povremeni reprezentativac Crne Gore, dao je sebi za pravo da potcenjuje Crvenu Zvezdu pred meč sa Jang Bojsima, da joj se podsmeva... Pobedila je Lokomotiva u trci za Đorđevićem. Moskovski klub je bio najbrži i najkonkretniji i… »
San mi je da zaigram za Partizan, Zvezda nema šanse u LŠ!
Sportske.net 21.08.2019
Luka Đorđević bez dlake na jeziku. Crnogorski fudbaler Luka Đorđević dao je veoma zanimljiv intervjuu ruskom Čempionatu. Novi fudbaler Lokomotive iz Moskve otkrio je da je veliki navijač Partizana. "Iako ima i u mojoj zemlji velikih klubova, mnogi… »
Luka Đorđević: Grobar sam do srži, mnogo bi bilo da Zvezda ponovo uđe u Ligu šampiona!
Hot sport 21.08.2019
Crnogorski fudbaler Luka Đorđević dao je zanimljiv intervju ruskim medijima, dotakao se tamošnjeg fudbala, svog transfera u moskovsku Lokomotivu, ali i o svom navijačkom opredeljenju. Luka ne krije da je navijač Partizana, istakao je da mu je kao… »
Luka Đorđević o snu da zaigra za Partizan i da li će Bane Ivanović na jesen u Zvezdu
Mozzart sport 21.08.2019
I o eventualnom duelu sa Zvezdom u Ligi šampiona. Pobedila je Lokomotiva u trci za Lukom Đorđevićem. Moskovski klub je bio najbrži i najkonkretniji i otkupio je crnogorskog napadača od Zenita, u kojem nije uspeo da se izbori sa konkurencijom. U… »
Vesti dana »
Vučić održao sastanak sa vojnim vrhom: Srbija mora da bude vojno neutralna
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Dačić: Na Čukarici otkrivena 52 iregularna migranta svi su bili na jednoj adresi
Blic pre 4 satijoš 1 povezana