Povezane vesti

Dva deteta, otrovana na brodu kod Hvara, prebačena iz Splita u Rim

Dva deteta, otrovana na brodu kod Hvara, prebačena iz Splita u Rim

N1 Info 21.08.2019
Dvoje dece, italijanskih državljana, koja su zbog teškog trovanja ugljen-monoksidom (CO) na brodu kod Hvara od prošle nedelje bila na lečenju u splitskom KBC-u, prevezena su lečenje u Rim, jer im se zdravstveno stanje popravilo, potvrdili su u… »
Sada se kući vraćaju bez oca. Posle tragedije na letovanju, deca sa majkom prevezena u bolnicu u Rimu (foto)

Sada se kući vraćaju bez oca. Posle tragedije na letovanju, deca sa majkom prevezena u bolnicu u Rimu (foto)

Alo 21.08.2019
Sve je počelo 13. avgusta... Petogodišnji dečak i 14-godišnja devojčica, koji su pre nedelju dana otrovani ugljenmonoksidom na jedrenjaku na Hvaru, poleteli su sa splitskog aerodroma za Rim. U avionu sa njima bila je i medicinska pratnja i njihova… »
Potresna ispovest supruge italijana koji je umro od trovanja na brodu kod hvara: Iz klime je smrdelo, zaspala sam, a onda sam…

Potresna ispovest supruge italijana koji je umro od trovanja na brodu kod hvara: Iz klime je smrdelo, zaspala sam, a onda sam…

Kurir 21.08.2019
Manuela Fjaskonaro, supruga sicilijanskog menadžera Eugenija Vincija (57) koji je preminuo 13. avgusta na Hvaru zbog trovanja ugljen-monokisdom na brodu, dala je izjavu pred Županijskim sudom u Splitu. Ona je na brodu bila zajedno sa sinom i ćerkom… »

Vesti dana »