Povezane vesti
Vučić: Ne dolazi u obzir da Albanci dobiju sve, a mi ništa
Vesti online 21.08.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da mogućnost da kosovski Albanci dobiju sve, a mi ništa – ne dolazi u obzir i da na to kao predsednik Republike a ni parlament nije spreman i da je to preneo američkim zvaničnicima tokom razgovora u… »
Vučić: Nije novina da SAD traže priznanje Kosova, ali mi ne menjamo stav
N1 Info 21.08.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Njujorku da je za Srbiju loše što SAD traže međusobno priznanje Beograda i Prištine, ali da to ne predstavlja suštinski veliku novost. Posle razgovora s državnim sekretarom SAD Majkom Pompeom i današnjih… »
Ako za pedalj pomerimo stav SAD ka Srbiji napravili smo čudo: Vučić o detaljima sastanaka u Njujorku
Telegraf 21.08.2019
Predsednik Srbije otkrio je pojedinosti sastanaka. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić trećeg dana svog boravka u Njujorku sastao se zamenikom pomoćnika državnog sekretara SAD Metjuom Palmerom i sa potpredsednikom Atlantskog saveta SAD Dejmonom Vilsonom… »
Vučić: Nije novost da SAD traže međusobno priznanje Beograda i Prištine
Slobodna Evropa 21.08.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Njujorku da je za Srbiju loše što SAD traže međusobno priznanje Beograda i Prištine, ali da to ne predstavlja suštinski veliku novost, prenosi Beta. Posle jučerašnjeg razgovora s državnim sekretarom… »
Vučić u SAD: Dve dobre i jedna loša stvar o Kosovu
Mondo 21.08.2019
Poruka predsednika Srbije Aleksandra Vučića posle razgovora koje je protekla dva dana imao sa visokim funkcionerima SAD o pitanju Kosova i Metohije... Foto: Tanjug/Služba za saradnju s medijima Upitan kako bi trebalo razumeti saopštenje Stejt departmenta… »
Uživo Vučić iz Njujorka o važnim sastancima: Rekao sam Amerikancima da mogućnost da Albanci dobiju sve na Kosovu i Metohiji, a…
Kurir 21.08.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić javio se danas iz Njujorka i govorio o sastancima koje je imao sa visokim zvaničnicima u SAD. "To što sam čuo nije potpuno novi stav SAD, oni su 2008. priznali nezavisnost Kosova i jasno je da tu odluku neće da promene… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Hitna pomoć odvezla poslanika kome su SNS batinaši razbili glavu: Haos na izborima u Mionici, meštani se okupljaju ispred prostorija SNS
Nova pre 25 minutajoš 116 povezanih
Fotoreporter koji je napadnut u Negotinu: „Prijavili smo dva vozila sa duplim biračkim spiskovima, policija dugo nije dolazila“
Nedeljnik pre 40 minutajoš 16 povezanih
"Ovo su važni dani" Zelenski poslao udarnu poruku nakon razgovora sa Ruteom
Alo pre 20 minutajoš 37 povezanih
Lokalni izbori u Srbiji: Incidenti u Mionici, posmatračima 'ozbiljno ugrožena bezbednost', kažu iz Crte
BBC News pre 45 minutajoš 29 povezanih
Haos u Španskoj ligi: Teren zasut tvrdim predmetima, meč prekinut!
Hot sport pre 15 minutajoš 27 povezanih