Povezane vesti
Vučić: Ne dolazi u obzir da Albanci dobiju sve, a mi ništa
Vesti online 21.08.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da mogućnost da kosovski Albanci dobiju sve, a mi ništa – ne dolazi u obzir i da na to kao predsednik Republike a ni parlament nije spreman i da je to preneo američkim zvaničnicima tokom… »
Vučić: Nije novina da SAD traže priznanje Kosova, ali mi ne menjamo stav
N1 Info 21.08.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Njujorku da je za Srbiju loše što SAD traže međusobno priznanje Beograda i Prištine, ali da to ne predstavlja suštinski veliku novost. Posle razgovora s državnim sekretarom SAD Majkom Pompeom i… »
Ako za pedalj pomerimo stav SAD ka Srbiji napravili smo čudo: Vučić o detaljima sastanaka u Njujorku
Telegraf 21.08.2019
Predsednik Srbije otkrio je pojedinosti sastanaka. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić trećeg dana svog boravka u Njujorku sastao se zamenikom pomoćnika državnog sekretara SAD Metjuom Palmerom i sa potpredsednikom Atlantskog saveta SAD Dejmonom… »
Vučić: Nije novost da SAD traže međusobno priznanje Beograda i Prištine
Slobodna Evropa 21.08.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Njujorku da je za Srbiju loše što SAD traže međusobno priznanje Beograda i Prištine, ali da to ne predstavlja suštinski veliku novost, prenosi Beta. Posle jučerašnjeg razgovora s državnim… »
Vučić u SAD: Dve dobre i jedna loša stvar o Kosovu
Mondo 21.08.2019
Poruka predsednika Srbije Aleksandra Vučića posle razgovora koje je protekla dva dana imao sa visokim funkcionerima SAD o pitanju Kosova i Metohije... Foto: Tanjug/Služba za saradnju s medijima Upitan kako bi trebalo razumeti saopštenje Stejt… »
Uživo Vučić iz Njujorka o važnim sastancima: Rekao sam Amerikancima da mogućnost da Albanci dobiju sve na Kosovu i…
Kurir 21.08.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić javio se danas iz Njujorka i govorio o sastancima koje je imao sa visokim zvaničnicima u SAD. "To što sam čuo nije potpuno novi stav SAD, oni su 2008. priznali nezavisnost Kosova i jasno je da tu odluku neće da… »
Vesti dana »
BLOG: Nišlije u šetnji do Merošine, protesti na Novom Beogradu, Ljubljani, Luksemburgu
N1 Info pre 31 minutajoš 11 povezanih
Olujni vetar hara Srbijom, temperatura ide u minus: Ovog datuma stiže jako zahlađenje
Mondo pre 4 satijoš 12 povezanih
Zorana Zečević, hirurg, funkcioner Zavetnika i otac državnog sekretara godinama drži nelegalne domove za stare
Serbian News Media pre 1 satjoš 5 povezanih