Povezane vesti
Molde u Humskoj: I mi postajemo beogradski klub
Mondo 21.08.2019
Norveški predstavnik stigao na stadion Partizana dobro raspoložen. "Biće zabavan meč dva dobra tima", poruka je trenera gostiju. Drugi put ovog leta, fudbaleri Moldea doputovali su u glavni grad Srbije na takmičarsku utakmicu. U prvoj, odigranoj 31… »
Molde trenirao u Humskoj: I mi smo postali Beograđani! Možda uzmemo neku loptu, pa krenemo u kontru…
Hot sport 21.08.2019
Ekspedicija norveškog tima stigla je danas u Beograd, održala pres konferenciju i trenirala na poprištu sutrašnjeg okršaja sa Partizanom, stadionu u Humskoj. Na konferenciji uoči meča zanimljivo je govorio trener Moldea Erling Mou, koji se na… »
Trener Moldea Erling Mo: Beogradu polako postaje naš „rodni” grad
Sportski žurnal 21.08.2019
Dolazak Moldea do plej-ofa za učešće u Ligi Evrope, ne potvrđuje samo da se radi o izuzetno ozbiljnoj ekipi. Jasno je da će Norvežani sve svoje kapacitete usmeriti na otvaranje velike fudbalske kapije, a pre svega na ono što ih čeka u crno-belom… »
Molde ponovo u svom "rodnom gradu", trener sprema odbranu i kontre
Sportske.net 21.08.2019
Raduje se Erling Mou sutrašnjem susretu sa Partizanom. Molde Beograd doživljava skoro kao svoj grad, a njegov trener Erling Mou kaže da će se njegov prilagoditi svemu, pa i praznim tribinama. "Mislim da će sutrašnja utakmica biti teža utakmica nego… »
Vesti dana »
Novi napad dronovima na Kijev, povređene tri osobe; ruska PVO oborila 22 bespilotne letelice
RTS pre 1 satjoš 16 povezanih
Uživo Šut ispred Skupštine grada Beograda, crvena farba po govornici: Haos pred početak sednice (foto, video)
Blic pre 31 minutajoš 12 povezanih