Повезане вести

Молде у Хумској: И ми постајемо београдски клуб

Молде у Хумској: И ми постајемо београдски клуб

Мондо 21.08.2019
Норвешки представник стигао на стадион Партизана добро расположен. "Биће забаван меч два добра тима", порука је тренера гостију. Други пут овог лета, фудбалери Молдеа допутовали су у главни град Србије на такмичарску утакмицу. У… »
Молде тренирао у Хумској: И ми смо постали Београђани! Можда узмемо неку лопту, па кренемо у контру…

Молде тренирао у Хумској: И ми смо постали Београђани! Можда узмемо неку лопту, па кренемо у контру…

Хот спорт 21.08.2019
Експедиција норвешког тима стигла је данас у Београд, одржала прес конференцију и тренирала на попришту сутрашњег окршаја са Партизаном, стадиону у Хумској. На конференцији уочи меча занимљиво је говорио тренер Молдеа Ерлинг… »
Тренер Молдеа Ерлинг Мо: Београду полако постаје наш „родни” град

Тренер Молдеа Ерлинг Мо: Београду полако постаје наш „родни” град

Спортски журнал 21.08.2019
Долазак Молдеа до плеј-офа за учешће у Лиги Европе, не потврђује само да се ради о изузетно озбиљној екипи. Јасно је да ће Норвежани све своје капацитете усмерити на отварање велике фудбалске капије, а пре свега на оно што их… »
Молде поново у свом "родном граду", тренер спрема одбрану и контре

Молде поново у свом "родном граду", тренер спрема одбрану и контре

Спортске.нет 21.08.2019
Радује се Ерлинг Моу сутрашњем сусрету са Партизаном. Молде Београд доживљава скоро као свој град, а његов тренер Ерлинг Моу каже да ће се његов прилагодити свему, па и празним трибинама. "Мислим да ће сутрашња утакмица бити… »

Вести дана »