Повезане вести
Мијатовић: Везан сам за Шпанију, али сам увек ту за Партизан
Вести онлине 22.08.2019
Прослављени ас Партизана и Реал Мадрида, Предраг Мијатовић, прокоментарисао је стање у српском фудбалу и црно-белима, као и колики су домети бившег клуба. Мијатовић је по доласку Сава Милошевића пре неколико месеци изјавио како… »
"Саво ће направити Партизан да се супротстави Звезди"
Мондо 22.08.2019
Легендарни фудбалер Партизана Предраг Мијатовић верује у свог некадашњег саиграча из клуба и репрезентације. Предраг Мијатовић се нада да ће Партизан ускоро прекинути доминацију Црвене звезде у домаћем првенству. А човек који ће… »
Пеђа Мијатовић: Партизан може да се бори са Звездом, помоћи ћу колико год могу…
Хот спорт 22.08.2019
Прослављени ас Партизана и Реал Мадрида, Предраг Мијатовић, прокоментарисао је стање у српском фудбалу и црно-белима, као и колики су домети бившег клуба. Мијатовић је по доласку Сава Милошевића пре неколико месеци изјавио како… »
Мијатовић: Партизан са Савом може против Звезде
Спортски журнал 22.08.2019
Некадашња звезда Реала већ дуго живи у Шпанији, али истиче да је Партизану увек спреман да помогне. Легендарни фудбалер Партизана Предраг Мијатовић изјавио је да црно-бели са Савом Милошевићем на клупи могу да се супроставе… »
Вести дана »
Шатори солидарности: Студенти из Ниша уз Дијану Хрку током штрајка глађу
Време пре 2 сатајош 33 повезане
Настављена седница Скупштине Србије: Посланици о изменама Закона о јединственом бирачком списку и судбини Генералштаба
Еуроневс пре 2 сатајош 24 повезане
Временска прогноза за четвртак 6. октобар: Сутра ујутро магла и слаб мраз, током дана сунчано
Бета пре 58 минутајош 19 повезаних
"Било ми је тешко након свега што сам видео" Огласио се директор дома из Тузле у којем је страдало 11 особа
Ало пре 18 минутајош 73 повезане
Амбасадор ЕУ у Србији: Разочарала ме реторика против Европске уније
Нова пре 48 минутајош 16 повезаних