Povezane vesti
Stojković: Otišao sam na Harvard, da me ne gledaju popreko jer mislim drugačije
N1 Info 22.08.2019
Genetičar i vlasnik specijalne bolnice za lečenje steriliteta u Leskovcu Miodrag Stojković izjavio je da je na Harvard otišao "gladan nauke i komunikacije sa ljudima koji ga neće popreko gledati jer navija za druge". "Kada smo Petra i ja dobili… »
Genetičar Stojković: Odlazak je bio neminovan, Srbija kao umorna starica
Danas 22.08.2019
Genetičar i vlasnik specijalne bolnice za lečenje steriliteta u Leskovcu Miodrag Stojković izjavio je da je na Harvard otišao „gladan nauke i komunikacije sa ljudima koji ga neće popreko gledati jer navija za druge“. „Kada smo Petra i ja dobili… »
“I da se popnemo na najveći jarbol na svetu, ovi koji lete će i dalje biti nedostižni”: Miodrag Stojković za Nedeljnik
Nedeljnik 22.08.2019
Foto: Miodrag Stojković u laboratoriji na Harvardu/Privatna arhiva Profesor dr Miodrag Stojković, genetičar i vlasnik poznate specijalne bolnice za lečenje steriliteta u Leskovcu, otišao je na Harvard, gde se trenutno bavi istraživanjem matičnih… »
Vesti dana »
Mjesec dana od tragedije u Novom Sadu, traži se odgovornost za žrtve
Al Jazeera pre 4 satijoš 47 povezanih
Na Kopaoniku 36 centimetara snega, zbog magle vidljivost smanjena na 100 metara
N1 Info pre 4 satijoš 33 povezane
Radnici Čistoće peru farbu sa Trga slobode nakon protesta, bilo i incidenata
Novi magazin pre 6 satijoš 29 povezanih
Uživo Rusi ispalili smrtonosnu raketu, odjeknula eksplozija! Strašna borba na frontu u Ukrajini (video)
Alo pre 55 minutajoš 26 povezanih
"Nije samo do njega!" Janis Sferopulos nakon trijumfa Crvene zvezde nad Spartakom
Večernje novosti pre 1 satjoš 22 povezane