Повезане вести
Стојковић: Отишао сам на Харвард, да ме не гледају попреко јер мислим другачије
Н1 Инфо 22.08.2019
Генетичар и власник специјалне болнице за лечење стерилитета у Лесковцу Миодраг Стојковић изјавио је да је на Харвард отишао "гладан науке и комуникације са људима који га неће попреко гледати јер навија за друге". "Када смо… »
Генетичар Стојковић: Одлазак је био неминован, Србија као уморна старица
Данас 22.08.2019
Генетичар и власник специјалне болнице за лечење стерилитета у Лесковцу Миодраг Стојковић изјавио је да је на Харвард отишао „гладан науке и комуникације са људима који га неће попреко гледати јер навија за друге“. „Када смо… »
“И да се попнемо на највећи јарбол на свету, ови који лете ће и даље бити недостижни”: Миодраг Стојковић за Недељник
Недељник 22.08.2019
Фото: Миодраг Стојковић у лабораторији на Харварду/Приватна архива Професор др Миодраг Стојковић, генетичар и власник познате специјалне болнице за лечење стерилитета у Лесковцу, отишао је на Харвард, где се тренутно бави… »
Вести дана »
Уживо Ледени дан у Србији: Ванредна ситуација у девет општина, протест у Лозници због нестанка струје и воде
Невсмакс Балканс пре 41 минутајош 138 повезаних
Ухапшени власници бара у Швајцарској у којем је 40 људи погинуло у пожару
BBC News пре 16 минутајош 27 повезаних
Масовни антивладини протести у Ирану, ајатолах каже: 'Вандали који раде за Трампа'
BBC News пре 3 сатајош 22 повезане
Нове цене горива у Србији и планови државе за повећање власништва у НИС-у
Наслови.аи пре 5 сатијош 40 повезаних
НИС уговорио увоз нафте преко ЈАНАФ-а, испорука првих количина током наредне недеље
РТС пре 4 сатијош 32 повезане