Povezane vesti
Stojković: Otišao sam na Harvard, da me ne gledaju popreko jer mislim drugačije
N1 Info 22.08.2019
Genetičar i vlasnik specijalne bolnice za lečenje steriliteta u Leskovcu Miodrag Stojković izjavio je da je na Harvard otišao "gladan nauke i komunikacije sa ljudima koji ga neće popreko gledati jer navija za druge". "Kada smo Petra i ja dobili ponudu… »
Genetičar Stojković: Odlazak je bio neminovan, Srbija kao umorna starica
Danas 22.08.2019
Genetičar i vlasnik specijalne bolnice za lečenje steriliteta u Leskovcu Miodrag Stojković izjavio je da je na Harvard otišao „gladan nauke i komunikacije sa ljudima koji ga neće popreko gledati jer navija za druge“. „Kada smo Petra i ja dobili ponudu… »
“I da se popnemo na najveći jarbol na svetu, ovi koji lete će i dalje biti nedostižni”: Miodrag Stojković za Nedeljnik
Nedeljnik 22.08.2019
Foto: Miodrag Stojković u laboratoriji na Harvardu/Privatna arhiva Profesor dr Miodrag Stojković, genetičar i vlasnik poznate specijalne bolnice za lečenje steriliteta u Leskovcu, otišao je na Harvard, gde se trenutno bavi istraživanjem matičnih ćelija… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Drugi dan Skupštine: Opozicija tvrdi da je Zakon o legalizaciji način vlasti da pomogne svojim tajkunima, Brnabić „u elementu“, Jovanov priča u ime „blokadera“
Nova pre 2 minutajoš 50 povezanih

Oglasio se NIS: Evo šta kažu o eventualnom odlaganju američkih sankcija
Kurir pre 2 satajoš 52 povezane

"Gospodin u svakom potezu, u svakoj izgovorenoj i napisanoj rečenici" Glumac i njegov izdavač o Šotri kad se ugase kamere
Kurir pre 7 minutajoš 25 povezanih

Putnički vozovi brzom prugom Beograd - Subotica prevezli prve putnike, promo period do 12. oktobra
RTV pre 3 satajoš 35 povezanih