Povezane vesti

Sampras: Novak je sličan meni jer je srećan na terenu

Sampras: Novak je sličan meni jer je srećan na terenu

N1 Info 22.08.2019
Nekadašnji broj jedan i osvajač 14 Grend slem titula Pit Sampras je pričao veoma pohvalno o Novaku Đokoviću, a takođe je dodao i da je srpski teniser veoma sličan njemu. Novak Đoković nikada nije krio da je Pit Sampras jedan od njegovih najvećih teniskih… »
Pit Sampras: Novak je vrlo sličan meni

Pit Sampras: Novak je vrlo sličan meni

Hot sport 22.08.2019
Legendarni američki teniser uporedio je sebe sa Novakom Đokovićem. Pit Sampras je govorio o aktuelnoj situaciji u svetskom tenisu i za trenutno najboljeg igrača Novaka Đokovića da ga podseća na njega. – Kada pogledam trenutnu generaciju – Rodžer Federer… »
Pit Sampras: Novak Đoković je veoma sličan meni

Pit Sampras: Novak Đoković je veoma sličan meni

Mondo 22.08.2019
Veliki "Pistolero Pit" mnogima je bio uzor, a on je među novim teniskim vladarima izabrao jednog u kojem po mnogo čemu "vidi sebe" Pit Sampras bio je, i još uvek je, uzor mnogim teniserima. Igrač, koji je dugo bio rekorder sa 14 grend slemova, plenio je… »
"Đoković mi je baš: Sličan!" Nadalu i Federeru se ovo neće dopasti, legendarni Pit Sampras, nekada idola našeg asa, sa…

"Đoković mi je baš: Sličan!" Nadalu i Federeru se ovo neće dopasti, legendarni Pit Sampras, nekada idola našeg asa, sa…

Sportal blic 22.08.2019
Novak Đoković je tokom karijere više puta isticao da mu je Pit Sampras bio jedan od tri idola koje je želeo da upozna. Izgleda da su se stvari promenile i da je sada i Amerikanac postao navijač našeg asa. Legendarni šampion i osvajač 15 grend slem titula… »

Vesti dana »