Povezane vesti

Narodna stranka traži da Ambasada Srbije reaguje povodom napada na Srbe kod Knina

Narodna stranka traži da Ambasada Srbije reaguje povodom napada na Srbe kod Knina

Beta 22.08.2019
Narodna stranka od vlasti Hrvatske zahteva da hitno otkriju i kazne napadače koji su tukli Srbe u Uzdolju kod Knina, a od Ambasade Srbije u Zagrebu da hitno reaguje. Goste koji su TV prenos utakmice Jang bojs-Zvezda gledali u kafeu u selu Uzdolju kod… »
FK Crvena zvezda nudi pomoć napadnutima kod Knina

FK Crvena zvezda nudi pomoć napadnutima kod Knina

Novi magazin 22.08.2019
Fudbalski klub Crvena zvezda je danas ponudio ;pomoć posetiocima lokala kod Knina, koji su sinoć napadnuti i povređeni dok su gledali TV-prenos utakmice tima tog kluba, i pozvao vlasti Hrvatske da što pre otkriju i procesuiraju napadače, izjavio je… »
"Majku vam: Je**m, zvezdu gledate!" Ispovest napadnutog Srbina u Kninu: Gledali smo utakmicu, a onda su upali sa šipkama

"Majku vam: Je**m, zvezdu gledate!" Ispovest napadnutog Srbina u Kninu: Gledali smo utakmicu, a onda su upali sa šipkama

Blic 22.08.2019
Nakon što je u sredu uveče grupa maskiranih napadača upala u kafić u Uzdolju kraj Knina i fizički napala vlasnike i goste, pritom povredivši pet ljudi, među kojima i devetogodišnje dete, oglasio se i vlasnik kafića. Boris Petko uveren je kako su… »
Linta: Napadi iz mržnje na Srbe, da reaguju strane ambasade

Linta: Napadi iz mržnje na Srbe, da reaguju strane ambasade

RTV 22.08.2019
BEOGRAD - Predsednik Odbora za dijasporu i Srbe u regionu Skupštine Srbije Miodrag Linta osudio je dva napada na Srbe koji su se desili u sredu uveče u Hrvatskoj kod Knina ocenjujući da su u pitanju napadi iz mržnje. Linta traži od delegacije… »
Otac dečaka koji je pretučen jer je gledao "Zvezdu" u Kninu: Došao je krvav i viknuo - zaključajte sve, doći će i pobiće…

Otac dečaka koji je pretučen jer je gledao "Zvezdu" u Kninu: Došao je krvav i viknuo - zaključajte sve, doći će i pobiće…

Blic 22.08.2019
Otac 17-godišnjaka povređenog u napadu na goste kafića kod Knina za vreme utakmice Crvene zvezde kaže da je pustio sina da gleda utakmicu u kafiću u blizini kući, a da mu se sin vratio kući sav krvav i prestravljen. Vlasnik kafića čiji gosti su… »
Vlasnik kafića kod Knina: Napali su me jer sam Srbin

Vlasnik kafića kod Knina: Napali su me jer sam Srbin

Danas 22.08.2019
Napali su me jer sam Srbin, rekao je Boris Petko, vlasnik kafića iz Uzdolja kod Knina u kojem su u sredu uveče huligani napali goste, koji su gledali utakmicu Crvena zvezda i švajcarski Jang bojsi. „Dok sam ja branio glavu od udaraca, drugi me mlatio… »
"I decu su tukli, jer su drugačija": Bivša hrvatska premijerka osudila napad na Srbe koji su gledali Zvezdinu utakmicu

"I decu su tukli, jer su drugačija": Bivša hrvatska premijerka osudila napad na Srbe koji su gledali Zvezdinu utakmicu

Blic 22.08.2019
Napad u kojem je nekoliko ljudi povređeno dok su gledali fudbalsku utakmicu Jang bojs-Crvena zvezda u jednom kafiću kod Knina izazvao je brojne osude. Predsednik Srpskog narodnog veća Boris Milošević reagovao je na fizički sukob gostiju kafića u… »

Vesti dana »