Повезане вести

Народна странка тражи да Амбасада Србије реагује поводом напада на Србе код Книна

Народна странка тражи да Амбасада Србије реагује поводом напада на Србе код Книна

Бета 22.08.2019
Народна странка од власти Хрватске захтева да хитно открију и казне нападаче који су тукли Србе у Уздољу код Книна, а од Амбасаде Србије у Загребу да хитно реагује. Госте који су ТВ пренос утакмице Јанг бојс-Звезда гледали у… »
ФК Црвена звезда нуди помоћ нападнутима код Книна

ФК Црвена звезда нуди помоћ нападнутима код Книна

Нови магазин 22.08.2019
Фудбалски клуб Црвена звезда је данас понудио ;помоћ посетиоцима локала код Книна, који су синоћ нападнути и повређени док су гледали ТВ-пренос утакмице тима тог клуба, и позвао власти Хрватске да што пре открију и процесуирају… »
Отац дечака који је претучен јер је гледао "Звезду" у Книну: Дошао је крвав и викнуо - закључајте све, доћи ће и побиће нас!…

Отац дечака који је претучен јер је гледао "Звезду" у Книну: Дошао је крвав и викнуо - закључајте све, доћи ће и побиће нас!…

Блиц 22.08.2019
Отац 17-годишњака повређеног у нападу на госте кафића код Книна за време утакмице Црвене звезде каже да је пустио сина да гледа утакмицу у кафићу у близини кући, а да му се син вратио кући сав крвав и престрављен. Власник… »
Линта: Напади из мржње на Србе, да реагују стране амбасаде

Линта: Напади из мржње на Србе, да реагују стране амбасаде

РТВ 22.08.2019
БЕОГРАД - Председник Одбора за дијаспору и Србе у региону Скупштине Србије Миодраг Линта осудио је два напада на Србе који су се десили у среду увече у Хрватској код Книна оцењујући да су у питању напади из мржње. Линта тражи… »
"Мајку вам: Је**м, звезду гледате!" Исповест нападнутог Србина у Книну: Гледали смо утакмицу, а онда су упали са шипкама

"Мајку вам: Је**м, звезду гледате!" Исповест нападнутог Србина у Книну: Гледали смо утакмицу, а онда су упали са шипкама

Блиц 22.08.2019
Након што је у среду увече група маскираних нападача упала у кафић у Уздољу крај Книна и физички напала власнике и госте, притом повредивши пет људи, међу којима и деветогодишње дете, огласио се и власник кафића. Борис Петко… »
Власник кафића код Книна: Напали су ме јер сам Србин

Власник кафића код Книна: Напали су ме јер сам Србин

Данас 22.08.2019
Напали су ме јер сам Србин, рекао је Борис Петко, власник кафића из Уздоља код Книна у којем су у среду увече хулигани напали госте, који су гледали утакмицу Црвена звезда и швајцарски Јанг бојси. „Док сам ја бранио главу од… »
"И децу су тукли, јер су другачија": Бивша хрватска премијерка осудила напад на Србе који су гледали Звездину утакмицу

"И децу су тукли, јер су другачија": Бивша хрватска премијерка осудила напад на Србе који су гледали Звездину утакмицу

Блиц 22.08.2019
Напад у којем је неколико људи повређено док су гледали фудбалску утакмицу Јанг бојс-Црвена звезда у једном кафићу код Книна изазвао је бројне осуде. Председник Српског народног већа Борис Милошевић реаговао је на физички сукоб… »

Вести дана »