Повезане вести
Народна странка тражи да Амбасада Србије реагује поводом напада на Србе код Книна
Бета 22.08.2019
Народна странка од власти Хрватске захтева да хитно открију и казне нападаче који су тукли Србе у Уздољу код Книна, а од Амбасаде Србије у Загребу да хитно реагује. Госте који су ТВ пренос утакмице Јанг бојс-Звезда гледали у… »
ФК Црвена звезда нуди помоћ нападнутима код Книна
Нови магазин 22.08.2019
Фудбалски клуб Црвена звезда је данас понудио ;помоћ посетиоцима локала код Книна, који су синоћ нападнути и повређени док су гледали ТВ-пренос утакмице тима тог клуба, и позвао власти Хрватске да што пре открију и процесуирају… »
Отац дечака који је претучен јер је гледао "Звезду" у Книну: Дошао је крвав и викнуо - закључајте све, доћи ће и побиће нас!…
Блиц 22.08.2019
Отац 17-годишњака повређеног у нападу на госте кафића код Книна за време утакмице Црвене звезде каже да је пустио сина да гледа утакмицу у кафићу у близини кући, а да му се син вратио кући сав крвав и престрављен. Власник… »
Линта: Напади из мржње на Србе, да реагују стране амбасаде
РТВ 22.08.2019
БЕОГРАД - Председник Одбора за дијаспору и Србе у региону Скупштине Србије Миодраг Линта осудио је два напада на Србе који су се десили у среду увече у Хрватској код Книна оцењујући да су у питању напади из мржње. Линта тражи… »
"Мајку вам: Је**м, звезду гледате!" Исповест нападнутог Србина у Книну: Гледали смо утакмицу, а онда су упали са шипкама
Блиц 22.08.2019
Након што је у среду увече група маскираних нападача упала у кафић у Уздољу крај Книна и физички напала власнике и госте, притом повредивши пет људи, међу којима и деветогодишње дете, огласио се и власник кафића. Борис Петко… »
Власник кафића код Книна: Напали су ме јер сам Србин
Данас 22.08.2019
Напали су ме јер сам Србин, рекао је Борис Петко, власник кафића из Уздоља код Книна у којем су у среду увече хулигани напали госте, који су гледали утакмицу Црвена звезда и швајцарски Јанг бојси. „Док сам ја бранио главу од… »
"И децу су тукли, јер су другачија": Бивша хрватска премијерка осудила напад на Србе који су гледали Звездину утакмицу
Блиц 22.08.2019
Напад у којем је неколико људи повређено док су гледали фудбалску утакмицу Јанг бојс-Црвена звезда у једном кафићу код Книна изазвао је бројне осуде. Председник Српског народног већа Борис Милошевић реаговао је на физички сукоб… »
Вести дана »

„Овај режим прави све бизарније покрете“: Студент Павле Цицварић о изјави члана СНС-а да му се спрема убиство
Данас пре 1 сатјош 1 повезана

Нишки студенти у блокади позвали на протест подршке приведеном студенту Богдану Јовичићу
Данас пре 1 сатјош 1 повезана