Povezane vesti
Narodna stranka traži da Ambasada Srbije reaguje povodom napada na Srbe kod Knina
Beta 22.08.2019
Narodna stranka od vlasti Hrvatske zahteva da hitno otkriju i kazne napadače koji su tukli Srbe u Uzdolju kod Knina, a od Ambasade Srbije u Zagrebu da hitno reaguje. Goste koji su TV prenos utakmice Jang bojs-Zvezda gledali u kafeu u selu Uzdolju kod… »
FK Crvena zvezda nudi pomoć napadnutima kod Knina
Novi magazin 22.08.2019
Fudbalski klub Crvena zvezda je danas ponudio ;pomoć posetiocima lokala kod Knina, koji su sinoć napadnuti i povređeni dok su gledali TV-prenos utakmice tima tog kluba, i pozvao vlasti Hrvatske da što pre otkriju i procesuiraju napadače, izjavio je… »
"Majku vam: Je**m, zvezdu gledate!" Ispovest napadnutog Srbina u Kninu: Gledali smo utakmicu, a onda su upali sa šipkama
Blic 22.08.2019
Nakon što je u sredu uveče grupa maskiranih napadača upala u kafić u Uzdolju kraj Knina i fizički napala vlasnike i goste, pritom povredivši pet ljudi, među kojima i devetogodišnje dete, oglasio se i vlasnik kafića. Boris Petko uveren je kako su… »
Linta: Napadi iz mržnje na Srbe, da reaguju strane ambasade
RTV 22.08.2019
BEOGRAD - Predsednik Odbora za dijasporu i Srbe u regionu Skupštine Srbije Miodrag Linta osudio je dva napada na Srbe koji su se desili u sredu uveče u Hrvatskoj kod Knina ocenjujući da su u pitanju napadi iz mržnje. Linta traži od delegacije… »
Otac dečaka koji je pretučen jer je gledao "Zvezdu" u Kninu: Došao je krvav i viknuo - zaključajte sve, doći će i pobiće…
Blic 22.08.2019
Otac 17-godišnjaka povređenog u napadu na goste kafića kod Knina za vreme utakmice Crvene zvezde kaže da je pustio sina da gleda utakmicu u kafiću u blizini kući, a da mu se sin vratio kući sav krvav i prestravljen. Vlasnik kafića čiji gosti su… »
Vlasnik kafića kod Knina: Napali su me jer sam Srbin
Danas 22.08.2019
Napali su me jer sam Srbin, rekao je Boris Petko, vlasnik kafića iz Uzdolja kod Knina u kojem su u sredu uveče huligani napali goste, koji su gledali utakmicu Crvena zvezda i švajcarski Jang bojsi. „Dok sam ja branio glavu od udaraca, drugi me mlatio… »
"I decu su tukli, jer su drugačija": Bivša hrvatska premijerka osudila napad na Srbe koji su gledali Zvezdinu utakmicu
Blic 22.08.2019
Napad u kojem je nekoliko ljudi povređeno dok su gledali fudbalsku utakmicu Jang bojs-Crvena zvezda u jednom kafiću kod Knina izazvao je brojne osude. Predsednik Srpskog narodnog veća Boris Milošević reagovao je na fizički sukob gostiju kafića u… »
Vesti dana »

Majka mladića stradalog u padu nadstrešnice potvrdila da je dobila montirane slike mlađeg sina: Slučaj prijavljen policiji
Danas pre 4 satijoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 6 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

MUP: Zbog drastičnog narušavanja javnog reda i mira u Nišu policija će privesti odgovorne
Danas pre 6 satijoš 1 povezana

Dragan Milić osudio nasilje nad gradonačelnikom Niša: "Mržnja, bes i agresija nikada dobro doneli nisu"
Blic pre 6 satijoš 1 povezana