Povezane vesti
Bosancu zapalili skupocenog maseratija, a on objašnjava: To je verovatno bio muž moje ljubavnice, pravio sam i ja greške u…
Kurir 22.08.2019
Muharem Ferhatović je vlasnik skupocenog "maseratija", koji je oko pola četiri ujutru zapaljen na Alipašinom Polju u Sarajevu. Reporteri su na licu mesta pored zapaljenog automobila pronašli i Muharema. "Desilo se ujutro oko tri, pola četiri. Sestra… »
"To je bila samo ljubav": Vlasnik "maseratija" veruje da je automobil zapalio muž njegove bivše ljubavnice (video)
Blic 22.08.2019
Muharem Ferhatović je vlasnik skupocenog “maseratija”, koji je jutros oko pola četiri zapaljen na Alipašinom Polju. Reporteri Avaza su na licu mesta pored zapaljenog automobila pronašli i Muharema. – Desilo se ujutro oko tri, pola četiri… »
Vesti dana »

VIDEO: Zapadna Srbija sliva se na protest u Beogradu, dugačka kolona na auto-putu „Miloš Veliki“
N1 Info pre 20 minutajoš 81 povezana

Pružao aktivan otpor, policija ga savladala: Uhapšen vozač automobila koji je pregazio tri osobe tokom protestne šetnje u Žarkovu (foto)
Blic pre 3 minutajoš 21 povezana

Studenti i građani se okupljaju – obustavljen javni prevoz u Beogradu
Vesti online pre 26 minutajoš 10 povezanih

Slikao oružje i municiju: Tužilaštvo policiji izdalo nalog za identifikaciju muškarca koji je pretio na Instagramu (foto)
Blic pre 1 satjoš 13 povezanih