Povezane vesti
Dačić: Odbornici SPS istupaju iz vladajuće koalicije u Opštini Stari grad
N1 Info 23.08.2019
Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić najavio je da će odbornici SPS na prvoj sledećoj sednici Skupštine opštine Stari grad podneti ostavke na izvršne funkcije i istupiti iz koalicije koja čini vlast u toj opštini. "Doneo sam odluku da… »
Dačić: Odbornici SPS da napuste koaliciju sa Bastaćem
Danas 23.08.2019
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić najavio je da će odbornici SPS na prvoj sledećoj sednici Skupštine opštine Stari grad podneti ostavke na izvršne funkcije i istupiti iz koalicije koja čini vlast u toj opštini. „Doneo sam odluku… »
Dačić odlučio da odbornici SPS napuste koaliciju sa Bastaćem
Telegraf 23.08.2019
Na prvoj opštinskoj sednici odbornici iz redova koalicije SPS-Jedinstvena Srbija će podneti ostavke. Nema dileme da će tako i biti - poručio je Dačić. Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić najavio je da će odbornici SPS na prvoj… »
Socijalisti u Starom gradu odlaze od đilasovog pulena! Dačić: Naredio sam mojima da napuste Bastaća
Kurir 23.08.2019
Jasan Doneo sam odluku da izađu iz vlasti na Starom gradu. Na prvoj opštinskoj sednici odbornici iz redova koalicije SPS-JS će podneti ostavke, navodi lider SPS. Lider SPS Ivica Dačić naredio je svojim socijalistima da okrenu leđa predsedniku beogradske… »
Vesti dana »

Odluka o Popoviću: Predlaže se njegovo proterivanje sa Kosova i zabrana ulaska na dve godine
Beta pre 5 satijoš 26 povezanih

Vladan Milojević pred duel sa bačkotopolčanima: Tsc može mnogo više, voleo bih da sutra vidim što više navijača
Dnevnik pre 40 minutajoš 49 povezanih