Povezane vesti
Zvezda predstavila trojicu Amerikanaca: Želimo trofeje
Sportski žurnal 23.08.2019
- Srećan sam što sam ovde i što ću igrati za tim velike tradicije. Uzbuđen sam i što ću igrati za sjajne navijače, igrao sam protiv njih, a sada sam na istoj strani sa njima i srećan sam zbog toga. Moj primarni razlog za dolazak ovde su upravo navijači… »
Gala predstavljanje: Zvezda predstavila igrače za Evroligu! (foto)
Hot sport 23.08.2019
Na terenima KK Crvena zvezda, među zidinama Malog Kalemegdana, tri pojačanja crveno-belih Džejms Gist, Derik i Lorenco Braun, zvanično su predstavljeni javnosti. KK Crvena zvezda mts vratio se na velika vrata u Evroligu! U prethodnoj sezoni zabeleženi su… »
"Napred,: Zvezda!" Zvezdini novi Amerikanci imaju samo jednu poruku - došli smo da osvojimo sve! /video/
Sportal blic 23.08.2019
Crvena zvezda je predstavila tri ogromna pojačanja pred novu sezonu i to na sjajan način. Amerikanci Derik Braun, Lorenco Braun i Džejms Gist bili su sjajno raspoloženi na predstavljanju. Derik Braun je prvi govorio. - Srećan sam što sam ovde jer cu… »
Moćna Zvezda predstavila triling
Sportske.net 23.08.2019
Tri američka košarkaša danas su i zvanično predstavljena na Malom Kalemegdanu. Crvena zvezda mts je tokom leta vredno radila i već je oformila ekipu za narednu takmičarsku godinu. U klub se vratio Čarls Dženkins, kao i Ognjen Kuzmić, koji ipak neće još… »
Zvezda predstavila triling pojačanja: Gist o Partizanu, Lorenco i Braun o tradiciji
Mozzart sport 23.08.2019
Novi igrači na Malom Kalemegdanu. Pretposlednji petak u avgustu je za košarkašku reprezentaciju Srbije rezervisan zbog pripremnog meča protiv Italije, dok je na drugom kraju planete, na Malom Kalemegdanu Crvena zvezda iskoristila priliku da javnosti… »
Vesti dana »
Visok nivo zagađenja vazduha u Srbiji tokom zimskog perioda sa zdravstvenim rizicima
Naslovi.ai pre 2 satajoš 17 povezanih
Loše vesti iz SAD: NIS još nije dobio licencu za nastavak rada, Rusi ne žele da prodaju svoj deo
Kurir pre 20 minutajoš 135 povezanih
Bugarska vlada povukla predlog budžeta posle masovnih protesta
Južne vesti pre 59 minutajoš 28 povezanih
Vitkof stigao kod Putina: Ceo svet iščekuje rezultate ovog razgovora, hoće li biti mira u Ukrajini?
Telegraf pre 35 minutajoš 27 povezanih