Повезане вести

Луна се огласила након драме са Марком прошле ноћи у хотелу у Сарајеву

Луна се огласила након драме са Марком прошле ноћи у хотелу у Сарајеву

Телеграф 23.08.2019
- Марко и ја смо супер, не знам шта друго да кажем - са "смајлијем" је написала Луна. Како смо преподне екслузивно објавили, Луна Ђогани (23) и Марко Миљковић (34) имали су бурну ноћ у Сарајеву, пошто се орио хотел у којем су… »
Луна насред улице напала Марка! Плакала и урлала, јер јој је урадио нешто ужасно! Горе је од сваке свађе у Задрузи!

Луна насред улице напала Марка! Плакала и урлала, јер јој је урадио нешто ужасно! Горе је од сваке свађе у Задрузи!

Ало 23.08.2019
Њихова расправа је пробудила народ! Луна Ђогани и Марко Миљковић отпутовали су заједно у Сарајево. Иако је све деловало идилично, пар се посвађао, а портал Ало.рс вам доноси ексклузивни снимак њихове расправе. Наиме, победница… »
Ексклузивни снимак са терасе у Сарајеву! Луна плакала и урлала на Марка, све се орило (видео)

Ексклузивни снимак са терасе у Сарајеву! Луна плакала и урлала на Марка, све се орило (видео)

Телеграф 23.08.2019
- Знаш кад бих ја теби то урадила, никад у животу! Могла сам да останем у Београду и да ме боли ку*ац! - викала је Ђоганијева. Луна Ђогани (23) и Марко Миљковић (34) отпутовали су у Сарајево, а Телеграф ЈЕТСЕТ добио је снимак… »

Вести дана »