Povezane vesti
Luna se oglasila nakon drame sa Markom prošle noći u hotelu u Sarajevu
Telegraf 23.08.2019
- Marko i ja smo super, ne znam šta drugo da kažem - sa "smajlijem" je napisala Luna. Kako smo prepodne eksluzivno objavili, Luna Đogani (23) i Marko Miljković (34) imali su burnu noć u Sarajevu, pošto se orio hotel u kojem su smešteni tokom svađe koju… »
Luna nasred ulice napala Marka! Plakala i urlala, jer joj je uradio nešto užasno! Gore je od svake svađe u Zadruzi!
Alo 23.08.2019
Njihova rasprava je probudila narod! Luna Đogani i Marko Miljković otputovali su zajedno u Sarajevo. Iako je sve delovalo idilično, par se posvađao, a portal Alo.rs vam donosi ekskluzivni snimak njihove rasprave. Naime, pobednica druge sezone rijalitija… »
Ekskluzivni snimak sa terase u Sarajevu! Luna plakala i urlala na Marka, sve se orilo (video)
Telegraf 23.08.2019
- Znaš kad bih ja tebi to uradila, nikad u životu! Mogla sam da ostanem u Beogradu i da me boli ku*ac! - vikala je Đoganijeva. Luna Đogani (23) i Marko Miljković (34) otputovali su u Sarajevo, a Telegraf JETSET dobio je snimak nastao prethodne noći, na… »
Vesti dana »
Šta se dešava sa Nikolom Jovićem? Srbin prolazi kroz teške trenutke - opet je imao mizernu minutažu!
Kurir pre 39 minutajoš 52 povezane
Ministarka Đedović Handanović razgovarala sa najvećim trgovcima nafte
Nova ekonomija pre 54 minutajoš 17 povezanih
Da li znate šta znači reč "vavedenje"? Danas je veliki praznik, pravoslavci se mole Presvetoj Bogorodici, a evo šta nikako ne smete da radite
Kurir pre 59 minutajoš 17 povezanih