Povezane vesti

"Ljudi su: Zlo!" Luna se oglasila povodom žestoke svađe sa Markom od koje se orio hotel u Sarajevu, evo u kakvom su sad…

"Ljudi su: Zlo!" Luna se oglasila povodom žestoke svađe sa Markom od koje se orio hotel u Sarajevu, evo u kakvom su sad…

Blic 23.08.2019
Nakon što je u javnost dospela informacija da su se Luna Đogani i Marko Miljković žestoko posvađali sinoć u Sarajevu, na terasi hotela u kome su bili smešteni, pobednica "Zadruge 2" oglasila se ovim povodom. Naime, na snimku koji je osvanuo u… »
Ljudi su zlo! Oglasila se Luna i objasnila svađu sa Markom u Sarajevu! Evo da li su još zajedno, njen pogled sve govori…

Ljudi su zlo! Oglasila se Luna i objasnila svađu sa Markom u Sarajevu! Evo da li su još zajedno, njen pogled sve govori…

Kurir 23.08.2019
Luna Đogani (23) i Marko Miljković (34) imali su burnu noć u Sarajevu, pošto se orio hotel u kojem su smešteni tokom svađe koju su imali. Naime, Luna je navodno vikala i plakala, a na osnovu njenih reči da se zaključiti da je do haosa došlo jer… »
Drama na terasi usred noći: Luna plakala i iz sveg glasa urlala na Marka, orilo se Sarajevo

Drama na terasi usred noći: Luna plakala i iz sveg glasa urlala na Marka, orilo se Sarajevo

Blic 23.08.2019
Luna Đogani i Marko Miljković trenutno borave u Sarajevu, gde je prethodne noći došlo do žestoke svađe ovog para. Sve se događalo oko jedan sat posle ponoći i to na terasi, a Luna je sve vreme histerisala, plakala i urlala na Marka, piše… »
Mogla sam da ostanem u BG i da me boli ku*AC! Luna u gluvo doba nasred ulice nasrnula na Marka, probudila pola Sarajeva! Gora…

Mogla sam da ostanem u BG i da me boli ku*AC! Luna u gluvo doba nasred ulice nasrnula na Marka, probudila pola Sarajeva! Gora…

Kurir 23.08.2019
Luna Đogani i Marko Miljković otputovali su zajedno u Sarajevo. Iako je sve delovalo idilično, par se posvađao. Naime, pobednica druge sezone rijalitija Zadruga i di-džej su se prethodne noću svađali nasred ulice, Luna je u suzama urla na Marka! S… »

Vesti dana »