Povezane vesti

Dragan Radojičić novi trener Rada

Dragan Radojičić novi trener Rada

Sportski žurnal 23.08.2019
- Izuzetno sam zadovoljan što sam došao u klub s velikom tradicijom. Iako se Rad trenutno ne može pohvaliti nekom dobrom pozicijom, siguran sam da ćemo zajedno poboljšati sve segmente - rekao je Radojičić. Fudbalski klub Rad saopštio je danas da… »
Rad rešio goruće pitanje: Dragan Radojičić na klupi ‘građevinara’, ‘Forsi’ jedni od najboljih navijača!

Rad rešio goruće pitanje: Dragan Radojičić na klupi ‘građevinara’, ‘Forsi’ jedni od najboljih navijača!

Hot sport 23.08.2019
Fudbaleri Rada pronašli su novog trenera za tekuću sezonu Nakon što je Bogdan Korak odlučio da napusti kormilo kluba na njegovo mesto došao je prekaljeni crnogodski stručnjak Dragan Radojičić. – Izuzetno sam zadovoljan što sam došao u klub sa… »
Rad i Radojičić počeli saradnju

Rad i Radojičić počeli saradnju

Mozzart sport 23.08.2019
Iskusni trener preuzeo Građevinare. Samo dan uoči utakmice sa Mačvom dobio je Rad novog trenera. U nastavak sezone, u kojoj će se, kako stvari stoje, ponovo boriti za opstanak, Građevinari će krenuti sa Draganom Radojičićem na klupi. Iskusni… »
"Građevinari" završili potragu za šefom

"Građevinari" završili potragu za šefom

Mondo 23.08.2019
Rad ima novog trenera. Foto: MN Press Srđan Stojčevski će u subotu protiv Mačve verovatno još jednom imati ulogu glavnog trenera Rada, ali će onda ponovo na drugu stolicu klupe. Prvu će prepustiti Draganu Radojičiću, koji je u petak imenovan… »

Vesti dana »