Povezane vesti
Dragan Radojičić novi trener Rada
Sportski žurnal 23.08.2019
- Izuzetno sam zadovoljan što sam došao u klub s velikom tradicijom. Iako se Rad trenutno ne može pohvaliti nekom dobrom pozicijom, siguran sam da ćemo zajedno poboljšati sve segmente - rekao je Radojičić. Fudbalski klub Rad saopštio je danas da… »
Rad rešio goruće pitanje: Dragan Radojičić na klupi ‘građevinara’, ‘Forsi’ jedni od najboljih navijača!
Hot sport 23.08.2019
Fudbaleri Rada pronašli su novog trenera za tekuću sezonu Nakon što je Bogdan Korak odlučio da napusti kormilo kluba na njegovo mesto došao je prekaljeni crnogodski stručnjak Dragan Radojičić. – Izuzetno sam zadovoljan što sam došao u klub sa… »
Rad i Radojičić počeli saradnju
Mozzart sport 23.08.2019
Iskusni trener preuzeo Građevinare. Samo dan uoči utakmice sa Mačvom dobio je Rad novog trenera. U nastavak sezone, u kojoj će se, kako stvari stoje, ponovo boriti za opstanak, Građevinari će krenuti sa Draganom Radojičićem na klupi. Iskusni… »
"Građevinari" završili potragu za šefom
Mondo 23.08.2019
Rad ima novog trenera. Foto: MN Press Srđan Stojčevski će u subotu protiv Mačve verovatno još jednom imati ulogu glavnog trenera Rada, ali će onda ponovo na drugu stolicu klupe. Prvu će prepustiti Draganu Radojičiću, koji je u petak imenovan… »
Vesti dana »
Studenti iz Beograda krenuli peške za Novi Sad: Stigli u Staru Pazovu, dočekani večerom i vatrometom
NIN pre 58 minutajoš 51 povezana
Docent FDU nakon saslušanja: Da je prvi čin nasilja sankcionisan ranije, nasilje koje je usledilo bi bilo sprečeno
Novi magazin pre 4 satijoš 34 povezane
BLOG UŽIVO Studentski marš ka Novom Sadu: Akademci krenuli u Inđiju posle pauze u Staroj Pazovi
Nova pre 34 minutajoš 72 povezane
Nema preživelih u sudaru vojnog helikoptera i putničkog aviona u Vašingtonu
RTS pre 1 satjoš 117 povezanih
Izrael pustio iz zatvora Palestince u okviru treće runde razmene za taoce u pojasu Gaze
Beta pre 2 satajoš 32 povezane