Povezane vesti
Zaplijenjeno 340 kilograma marihuane na crnogorsko-hrvatskoj granici
Slobodna Evropa 23.08.2019
Policijski službenici u zajedničkoj suradnji s carinskim službenicima ovog su četvrtka poslijepodne zaplijenili 341,8 kilograma marihuane na Graničnom prijelazu Karasovići, prenose hrvatski mediji Riječ o najvrijednijoj zapljeni droge, čak 41 paket, ove… »
Rekord: Vozio Brazilce, našli mu 342 kg marihuane
Mondo 23.08.2019
Rekordnih 341,8 kilograma marihuane zaplenjeno je na hrvatskom graničnom prelazu Karasovići u blizini Dubrovnika. Foto: MUP Srbije Ilustracija Iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske saopšteno je da ovo najvrednija zaplena ove godine na području za… »
Vesti dana »
Šta je traženo i nađeno u zgradi Rektorata? Tintor i Stevanović za Euronews Srbija o akciji UKP-a
Euronews pre 2 satajoš 35 povezanih
„Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti“: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Cenzolovka pre 3 satajoš 8 povezanih
AMSS upozorava na smanjenu vidljivost i poledicu na putevima u planinskim predelima
Serbian News Media pre 5 satijoš 35 povezanih
'Ovo je za celo čovečanstvo': Prva misija sa posadom ka Mesecu posle više od 50 godina
BBC News pre 3 satajoš 53 povezane
Tramp najavljuje nove jake udare na Iran: Vratićemo ih u kameno doba - naredne nedelje ključne
Euronews pre 40 minutajoš 62 povezane