Povezane vesti

U utorak sednica Predsedništva BiH o Tegeltijinom imenovanju

U utorak sednica Predsedništva BiH o Tegeltijinom imenovanju

Slobodna Evropa 23.08.2019
Na zahtjev srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika za utorak, 27. avgust, zakazana je vanredna sjednica ove institucije sa jednom tačkom dnevnog reda – imenovanje Zorana Tegeltije za predsjedavajućeg Vijeća ministara, potvrdio je za Radio… »
Dodik: Ispunjeni formalno - pravni razlozi da se raspravlja o kandidaturi Tegeltije

Dodik: Ispunjeni formalno - pravni razlozi da se raspravlja o kandidaturi Tegeltije

Blic 23.08.2019
Predsedavajući Predsedništva BiH Željko Komšić, sazvao je, za utorak, 27. avgusta, 37. vanrednu sednicu Predsedništva BiH sa samo jednom tačkom dnevnog reda - Predlog odluke o imenovanju Zorana Tegeltije za novog predsedavajućeg Saveta ministara… »
Nepromenjen stav: Džaferović poručuje da bez ANP nema imenovanja mandatara Saveta ministara BiH

Nepromenjen stav: Džaferović poručuje da bez ANP nema imenovanja mandatara Saveta ministara BiH

Blic 23.08.2019
Član Predsedništva BiH Šefik Džaferović kazao je da, iako je zakazana sednica Predsedništva za utorak, njegov stav ostaje isti. – Moj stav ostaje nepromenjen. Bez poštovanja svih zakona i preuzetih međunarodnih obaveza BiH, što uključuje i… »
Komšić: Bez slanja ANP ja sam protiv imenovanja Tegeltije za mandatara

Komšić: Bez slanja ANP ja sam protiv imenovanja Tegeltije za mandatara

Blic 23.08.2019
Na zahtev srpskog člana Predsedništva BiH Milorada Dodika za utorak je zakazana 37. vanredna sednica Predsedništva sa samo jednom tačkom – imenovanje predsedavajućeg Saveta ministara BiH. Ovu informaciju za Avaz je potvrdio Željko Komšić… »
Dodik traži novu sednicu Predsedništva 27. avgusta

Dodik traži novu sednicu Predsedništva 27. avgusta

Večernje novosti 23.08.2019
Član Predsedništva BiH Milorad Dodik poslao je zahtev za zakazivanje nove sednice Predsedništva. Član Predsedništva BiH Milorad Dodik poslao je zahtev za zakazivanje nove sednice Predsedništva, tačnije održavanje, ranije otkazane vanredne sednice… »
Zakazana vanredna sednica: Na dnevnom redu imenovanje Zorana Tegeltije na čelo Saveta ministara BiH

Zakazana vanredna sednica: Na dnevnom redu imenovanje Zorana Tegeltije na čelo Saveta ministara BiH

Blic 23.08.2019
Predsedavajući Predsedništva BiH Željko Komšić sazvao je za utorak 37. vanrednu sednicu Predsedništva BiH. Sednica je zakazana sa jednom tačkom reda, a to je imenovanje Zorana Tegeltije za novog predsedavajućeg Saveta ministara BiH.… »

Vesti dana »