Povezane vesti
Đoković stigao Samprasa, ispred su samo Lendl, Agasi, Federer i Konors
Vesti online 29.08.2019
Najbolji teniser sveta Novak Đoković je zabeležio 71. pobedu u karijeri na US Openu, savladavši Huana Ignasija Londera. Na taj način je srpski igrač stigao do petog mesta večne liste pobednika mečeva na američkom Gren slem turniru. Đoković se izjednačio… »
Rame baš namučilo Novaka: Nisam bio siguran da ću završiti meč
Večernje novosti 29.08.2019
Drago mi je da sam uspeo. Nadam se da će mi sada prijati pauza od dva dana, da se odmorim i da bez bolova odigram sledeći duel – rekao je srpski as posle 71. pobede na Otvorenom prvenstvu SAD. Srpski teniser i svetski broj jedan Novak Đoković posle… »
Đokovića mučilo rame, ali pobedio Londera za treće kolo
Politika 29.08.2019
NjUJORK – Prvi teniser sveta Novak Đoković pobedom nad Argentincem Huanom Ignasiom Londerom 6:4, 7:6 (7:3), 6:1 plasirao se u treće kolo Ju-Es opena. Srpski as je tokom duela, uz dobar otpor protivnika, imao problema i sa pobedom ramena, nekoliko puta… »
Vesti dana »

Dačić: Ništa ne krijemo, ako je bilo zloupotrebe prekoračenja ovlašćenja policije sve će do tančina biti ispitano
RTS pre 43 minutajoš 30 povezanih

Rektorski kolegijum traži istragu policijske brutalnosti, MUP ističe transparentnost i odgovornost
Naslovi.ai pre 19 minutajoš 25 povezanih

Završena blokada suda i tužilaštva u Novom Sadu, sutra novi protest
Novi magazin pre 18 minutajoš 43 povezane

Pregovori o Ukrajini: Trampove najave, Fico o teritorijalnim promenama i Lavrov o samitu na Aljasci
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 246 povezanih

Okončana blokada zgrada suda u Novom Sadu; u Beogradu protestna šetnja
RTS pre 43 minutajoš 41 povezana