Povezane vesti
Đoković stigao Samprasa, ispred su samo Lendl, Agasi, Federer i Konors
Vesti online 29.08.2019
Najbolji teniser sveta Novak Đoković je zabeležio 71. pobedu u karijeri na US Openu, savladavši Huana Ignasija Londera. Na taj način je srpski igrač stigao do petog mesta večne liste pobednika mečeva na američkom Gren slem turniru. Đoković se izjednačio… »
Rame baš namučilo Novaka: Nisam bio siguran da ću završiti meč
Večernje novosti 29.08.2019
Drago mi je da sam uspeo. Nadam se da će mi sada prijati pauza od dva dana, da se odmorim i da bez bolova odigram sledeći duel – rekao je srpski as posle 71. pobede na Otvorenom prvenstvu SAD. Srpski teniser i svetski broj jedan Novak Đoković posle… »
Đokovića mučilo rame, ali pobedio Londera za treće kolo
Politika 29.08.2019
NjUJORK – Prvi teniser sveta Novak Đoković pobedom nad Argentincem Huanom Ignasiom Londerom 6:4, 7:6 (7:3), 6:1 plasirao se u treće kolo Ju-Es opena. Srpski as je tokom duela, uz dobar otpor protivnika, imao problema i sa pobedom ramena, nekoliko puta… »
Vesti dana »
Na današnji dan ubijen je Zoran Đinđić – 23 godine od atentata na premijera Srbije
RTK pre 11 minutajoš 39 povezanih
Tramp: Odluka da se na tržište puste rezerve nafte značajno će smanjiti cenu tog energenta
Insajder pre 55 minutajoš 23 povezane
Poznat potencijalni protivnik Novaka Đokovića ukoliko pobedi Džeka Drejpera
Danas pre 1 satjoš 81 povezana
Sneg se vraća u Srbiju: Meteorolozi šokirali prognozom za 17. mart, evo gde će se prvo zabeleti
Pravda pre 1 satjoš 22 povezane