Povezane vesti
Partizan je u Ligi Evrope
Politika 29.08.2019
MOLDE - Fudbaleri Partizana plasirali su se u grupnu fazu Lige Evropa, pošto su u gostima odigrali 1:1 s Moldeom, u revanš meču baraža. Izabranici Sava Miloševića su pre nedelju dana u Beogradu pobedili sa 2:1, a večerašnji remi im je bio više nego… »
Milošević: Ovo je nagrada za sve što smo preživeli proteklih pet meseci!
Hot sport 29.08.2019
Partizan je remijem protiv Moldea obezbedio plasman u grupnu fazu Lige Evrope. Strateg beogradskog kluba Savo Milošević pohvalio je svoje izabranike i čestitao im je na velikom uspehu. – Ponosan sam na momke. Čestitam im na svemu što smo uradili. To sam… »
"Grobari" stigli u Molde: Navijači Partizana okupirali Norvešku (video)
Večernje novosti 29.08.2019
Na dalek put ka Norveškoj krenuli su i navijači Partizana. ‘Grobari’ će večeras dati vetar u leđa svojim miljenicima u nadi da će uspeti da izbore mesto u grupnoj fazi Ligi Evrope. Fudbaleri Partizana večeras od 19 časova igraju revanš utakmicu protiv… »
Partizan u proverenom sastavu, jedna izmena!
Sportske.net 29.08.2019
Evo sastava za večerašnji meč. Ekipa Partizana je uspela da savlada u prvom meču ekipu Moldea sa 2:1 i večeras u revanšu će pokušati da odbrani tu pobedu kako bi se plasirala u Ligu Evrope. Savo Milošević je već odlučio u kom će sastavu igrati večeras, a… »
Podvig, Evropa u humskoj! Bravo crno-beli! Hrabri Partizan se vratio iz mrtvih i izborio Ligu Evrope
Sportal blic 29.08.2019
Fudbaleri Partizana su remizirali sa Moldeom (1:1) u Norveškoj i tako posle prave drame prošli u Ligu Evrope. Prvo poluvreme je donelo inicijativu Partizana, koji je već u petom minutu mogao da povede, ali je Zdjelar bio zamalo neprecizan. Navijači… »
UEFA šalje milione u Humsku! Evo koliko je Partizan zaradio samo od plasmana u Ligu Evrope!
Sportal blic 29.08.2019
Partizan se posle velike drame u Moldeu plasirao u grupnu fazu Lige Evrope. Heroj crno-belih je bio Nemanja Miletić, koji je golom u 80. minutu svom klubu doneo jesen u Evropi, kao i nezanemarljivu sumu novca. U Humsku 1 će se od plasmana u grupnu fazu… »
Bravo, crno-beli! Muke Partizana i prolaz u Ligu Evrope!
Sportske.net 29.08.2019
Gledaćemo i grupnu fazu Lige Evrope u Beogradu! Muke crno-belih, ali je prolaz u Ligu Evrope obezbeđen. Ekipa Sava Miloševića je nakon beogradskih 2:1 danas odigrala 1:1 (0:0) u Norveškoj protiv Moldea i tako je došla do plasmana u Ligu Evrope. Partizan… »
Poluvreme - Dobro izgleda, nastavi ovako, Partizane! (TVITOVI)
Sportske.net 29.08.2019
Nije loše nakon prvih 45 minuta. Nakon prvih 45 minuta utakmice u Norveškoj, ekipa Partizana i dalje ima prednost iz prvog duela, trenutno je 0:0 ako računamo samo ovaj meč. Očekivali smo napade Moldea, ali njih nije bilo, makar onih ozbiljnih. Partizan… »
Hladno norveško leto za partizanovu toplu jesen: Borba protiv Moldea i 20 stepeni razlike, crno-beli uz Čukin odbrambeni recept…
Sportal blic 29.08.2019
Fudbalski klub Partizan će se u četvrtak od 19 časova boriti sa norveškim Moldeom za grupnu fazu Lige Evrope. Crno-beli gostuju norveškoj ekipi u revanšu plej-ofa kvalifikacija pošto je u prvom meču koji se igrao u Humskoj rezultat bio 2:1. Odličnu… »
Nebeski skok Miletića za Ligu Evrope
N1 Info 29.08.2019
Partizan je posle sezone pauze ponovo u grupnoj fazi evropskog takmičenja. Crno-beli su odigrali u revanšu plej-ofa Lige Evrope protiv Moldea 1:1 u gostima. Bilo je dramatično u Moldeu, a nije moralo tako da bude. Ekipa Sava Miloševića bila je gospodar… »
Utakmica sezone: Partizan igra za mesto u Evropi
N1 Info 29.08.2019
Fudbaleri Partizana u četvrtak od 19 časova igraju protiv ekipe Moldea revanš meč plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope. Crno-beli će na gostovanju braniti prednost od 2:1. "Meni najviše znači što smo mi dali dva gola Moldeu, to može da nam koristi… »
Nebeski skok Miletića za plasman Partizana u Ligu Evrope!
Sportski žurnal 29.08.2019
Nije bilo lako Partizanu u Moldeu, ali je posle „zlatnog gola” Nemanje Miletića ostvario toliko željeni plasman u grupnu fazu Lige Evrope. Imao je Partizan inicijativu, dominirao je u prvom poluvremenu, propustio tri vrlo dobre prilike. Nije Molde imao… »
Junak Partizana Miletić: Mesto nam je u Evropi!
Sportski žurnal 29.08.2019
Fudbaler Partizana Nemanja Miletić rekao je da je presrećan zbog postignutog gola i plasmana ekipe u Ligu Evropa i istakao da je crno-belima mesto u Evropi. "Sad sam pod utiskom, ne znam šta da kažem. Presrećan sam i zahvalio bih svim svojim saigračiima… »
Milošević: Ponosan sam na momke, dobili su adekvatnu nagradu
Dnevnik 29.08.2019
MOLDE: Trener fudbalera Partizana Savo Milošević, posle plasmana u Ligu Evrope, rekao je da je ponosan na svoje igrače. "Ponosan sam na momke, čestitam im. To sam rekao i pre utakmice u svlačionici, da sam ponosan na njim bez obzira na ishod utakmice… »
Vesti dana »
"Smogla je snage da pita 'da li to mora tako?'" Ovako je izgledalo svedočenje naše glumice na suđenju Aleksiću
Telegraf pre 30 minutajoš 30 povezanih
Evo kada Srbija igra polufinale EP u vaterpolu: Velike su šanse da nam rival bude Hrvatska
Telegraf pre 24 satajoš 106 povezanih
Privremeno suspendovani Instagram nalozi redakcije Nova, napadnuti i drugi antirežimski profili
Beta pre 9 satijoš 11 povezanih
Starmer razgovarao sa Trampom i ocenio američke carine kao "pogrešne"
Telegraf pre 3 satajoš 53 povezane
EU odlaže ekonomsku "bazuku": Kontramere "teške" 93 milijarde evra stupaju na snagu 6. februara ako ne bude dogovora
Euronews pre 31 minutajoš 21 povezana