Повезане вести
Партизан је у Лиги Европе
Политика 29.08.2019
МОЛДЕ - Фудбалери Партизана пласирали су се у групну фазу Лиге Европа, пошто су у гостима одиграли 1:1 с Молдеом, у реванш мечу баража. Изабраници Сава Милошевића су пре недељу дана у Београду победили са 2:1, а вечерашњи реми… »
Милошевић: Ово је награда за све што смо преживели протеклих пет месеци!
Хот спорт 29.08.2019
Партизан је ремијем против Молдеа обезбедио пласман у групну фазу Лиге Европе. Стратег београдског клуба Саво Милошевић похвалио је своје изабранике и честитао им је на великом успеху. – Поносан сам на момке. Честитам им на свему… »
"Гробари" стигли у Молде: Навијачи Партизана окупирали Норвешку (видео)
Вечерње новости 29.08.2019
На далек пут ка Норвешкој кренули су и навијачи Партизана. ‘Гробари’ ће вечерас дати ветар у леђа својим миљеницима у нади да ће успети да изборе место у групној фази Лиги Европе. Фудбалери Партизана вечерас од 19 часова играју… »
Партизан у провереном саставу, једна измена!
Спортске.нет 29.08.2019
Ево састава за вечерашњи меч. Екипа Партизана је успела да савлада у првом мечу екипу Молдеа са 2:1 и вечерас у реваншу ће покушати да одбрани ту победу како би се пласирала у Лигу Европе. Саво Милошевић је већ одлучио у ком ће… »
Подвиг, Европа у хумској! Браво црно-бели! Храбри Партизан се вратио из мртвих и изборио Лигу Европе
Спортал блиц 29.08.2019
Фудбалери Партизана су ремизирали са Молдеом (1:1) у Норвешкој и тако после праве драме прошли у Лигу Европе. Прво полувреме је донело иницијативу Партизана, који је већ у петом минуту могао да поведе, али је Здјелар био замало… »
УЕФА шаље милионе у Хумску! Ево колико је Партизан зарадио само од пласмана у Лигу Европе!
Спортал блиц 29.08.2019
Партизан се после велике драме у Молдеу пласирао у групну фазу Лиге Европе. Херој црно-белих је био Немања Милетић, који је голом у 80. минуту свом клубу донео јесен у Европи, као и незанемарљиву суму новца. У Хумску 1 ће се од… »
Браво, црно-бели! Муке Партизана и пролаз у Лигу Европе!
Спортске.нет 29.08.2019
Гледаћемо и групну фазу Лиге Европе у Београду! Муке црно-белих, али је пролаз у Лигу Европе обезбеђен. Екипа Сава Милошевића је након београдских 2:1 данас одиграла 1:1 (0:0) у Норвешкој против Молдеа и тако је дошла до пласмана… »
Полувреме - Добро изгледа, настави овако, Партизане! (ТВИТОВИ)
Спортске.нет 29.08.2019
Није лоше након првих 45 минута. Након првих 45 минута утакмице у Норвешкој, екипа Партизана и даље има предност из првог дуела, тренутно је 0:0 ако рачунамо само овај меч. Очекивали смо нападе Молдеа, али њих није било, макар… »
Хладно норвешко лето за партизанову топлу јесен: Борба против Молдеа и 20 степени разлике, црно-бели уз Чукин одбрамбени рецепт…
Спортал блиц 29.08.2019
Фудбалски клуб Партизан ће се у четвртак од 19 часова борити са норвешким Молдеом за групну фазу Лиге Европе. Црно-бели гостују норвешкој екипи у реваншу плеј-офа квалификација пошто је у првом мечу који се играо у Хумској… »
Небески скок Милетића за Лигу Европе
Н1 Инфо 29.08.2019
Партизан је после сезоне паузе поново у групној фази европског такмичења. Црно-бели су одиграли у реваншу плеј-офа Лиге Европе против Молдеа 1:1 у гостима. Било је драматично у Молдеу, а није морало тако да буде. Екипа Сава… »
Утакмица сезоне: Партизан игра за место у Европи
Н1 Инфо 29.08.2019
Фудбалери Партизана у четвртак од 19 часова играју против екипе Молдеа реванш меч плеј-офа квалификација за Лигу Европе. Црно-бели ће на гостовању бранити предност од 2:1. "Мени највише значи што смо ми дали два гола Молдеу, то… »
Небески скок Милетића за пласман Партизана у Лигу Европе!
Спортски журнал 29.08.2019
Није било лако Партизану у Молдеу, али је после „златног гола” Немање Милетића остварио толико жељени пласман у групну фазу Лиге Европе. Имао је Партизан иницијативу, доминирао је у првом полувремену, пропустио три врло добре… »
Јунак Партизана Милетић: Место нам је у Европи!
Спортски журнал 29.08.2019
Фудбалер Партизана Немања Милетић рекао је да је пресрећан због постигнутог гола и пласмана екипе у Лигу Европа и истакао да је црно-белима место у Европи. "Сад сам под утиском, не знам шта да кажем. Пресрећан сам и захвалио бих… »
Милошевић: Поносан сам на момке, добили су адекватну награду
Дневник 29.08.2019
МОЛДЕ: Тренер фудбалера Партизана Саво Милошевић, после пласмана у Лигу Европе, рекао је да је поносан на своје играче. "Поносан сам на момке, честитам им. То сам рекао и пре утакмице у свлачионици, да сам поносан на њим без… »
Вести дана »
Орлови опет прелетели Крејвен Котиџ и слетели на 4. место ПЛ
Спорт клуб пре 18 минутајош 66 повезаних
Почиње пријава нелегалних објеката: Од сутра ујутру ради дигитална платформа, циљ евидентирати 4,8 милиона објеката
Глас југа пре 53 минутајош 34 повезане
На граници лудила: Чешки председник поручио да се ближи тренутак "обарања руских авиона"
Правда пре 1 сатјош 51 повезана
Стојаковић: Задовољан сам коначним резултатом и створеним приликама против Радничког
РТС пре 1 сатјош 31 повезана