Povezane vesti

Monstrum! Ubica bebe zgrozio sud: Zaslužujem doživotnu robiju! Ali, dajte mi šansu da ponovo imam decu!

Monstrum! Ubica bebe zgrozio sud: Zaslužujem doživotnu robiju! Ali, dajte mi šansu da ponovo imam decu!

Kurir 29.08.2019
Ferdi Jašari (23), koji je u novembru prošle godine ubio svoju ćerku od pet meseci, priznao da je pesnicama tukao dete jer ga je nervirao njegov plač. Izgubio sam najdraže, ono što sam najviše voleo. Kriv sam. Žao mi je, kajem se, doživotno ću… »
Jašari na početku suđenja za monstruozno ubistvo petomesečne ćerke: Nisam ubica, samo sam hteo da je smirim

Jašari na početku suđenja za monstruozno ubistvo petomesečne ćerke: Nisam ubica, samo sam hteo da je smirim

Kurir 29.08.2019
"Jesam kriv. Ali nisam ubica, nisam hteo to namerno da uradim. Kajem se." Ovo je izjavio je Ferdi Jašari na početku suđenja za ubistvo petomesečne ćerke prošle godine u Zemunu. On se tereti za teško ubistvo, odnosno da je držeći devojčicu u… »
Jašari na početku suđenja: Udarao sam bebu, bio sam drogiran

Jašari na početku suđenja: Udarao sam bebu, bio sam drogiran

Večernje novosti 29.08.2019
Ferdi Jašari izneo odbranu na početku suđenja za ubistvo ćerke 2018. u Zemunu: Nisam imao kontrolu. Jurili su me zbog dugova. Svedočila i majka deteta. JESAM kriv, ali nisam ubica. Nisam želeo to namerno da uradim. Kajem se mnogo i doživotno ću… »

Vesti dana »