Povezane vesti
Počeo da važi novi red vožnje autobusa GSP-a, dvojka promenila trasu
Radio 021 29.08.2019
Novi red vožnje, koji podrazumeva veći broj polazaka autobusa GSP-a, počeo je da se primenjuje juče, 1. septembra. Osim vremenskih korekcija, novina je izmena na trasi linije broj 2 na Novom naselju, s obzirom na novoizgrađeni deo Ulice Bate Brkića… »
Novi red vožnje od 1. septembra, „dvojka“ na novoj trasi
NoviSad.com 29.08.2019
Novi Sad - Od 1. septembra autobusi JGSP „Novi Sad“ saobraćaće po novom redu vožnje, koji podrazumeva veći broj polazaka, usklađenih sa potrebama putnika u narednom periodu. Osim vremenskih korekcija, novina je izmena na trasi linije broj 2 na… »
Od 1.septembra novi red vožnje, dvojka menja trasu
RTV 29.08.2019
NOVI SAD - Od 1. septembra autobusi JGSP "Novi Sad" saobraćaće po novom redu vožnje, koji podrazumeva veći broj polazaka, usklađenih sa potrebama putnika u narednom periodu. Osim vremenskih korekcija, novina je izmena na trasi linije broj 2 na Novom… »
Vesti dana »

Američka teniserka Džesika Pegula u polufinalu turnira u Majamiju
Politika pre 1 satjoš 27 povezanih

Novosadski studenti šetaju do Tužilaštva i BIA: „Da mi vas nešto pitamo“
Vreme pre 1 satjoš 6 povezanih

Nevreme pogodilo Balkan: Prete poplave, olujni vetar stvara haos u Zagrebu, a u Bosni je najgore
Nova pre 1 satjoš 23 povezane

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 11 satijoš 7 povezanih

Jokić progovorio o povredi: "Nisam mogao, bilo je veoma bolno"; "Ne želim o tome da pričam"
B92 pre 2 satajoš 18 povezanih