Повезане вести
Ево ко је синиши помогао да избаци драганине ствари на улицу! Комшије проговориле о константним свађама и ударању вратима…
Курир 30.08.2019
Бивши муж Драгане Митар, Синиша Драгутиновић, спаковао је ствари бивше задругарке у џакове и оставио их испред стана, а затим, како се наводи, одмах променио браву и нове кључеве уручио својој бившој супрузи Данијели. Синиша је… »
Хоће ли ико зауставити овог монструма пре него што ме убије?! Бивши муж јој све ствари стрпао у џакове избацио из стана…
Курир 30.08.2019
Након што је одлучила да се разведе од Синише Драгутиновића и бори за старатељство над сином Јованом, Драгана је отишла на море, а Синиша је искористио прилику да промени браву на стану у ком су они некада живели, како она не би… »
Синиша избацио сина и драгану Митар из стана па уселио бившу жену! Чекао да оду на море, па заменио браву, а онда у бесу…
Курир 30.08.2019
Синиша Драгутиновић наводно је насилно узео од још законите супруге Драгане Митар стан у којем је живела са њиховим сином Јованом. Драгутиновић је наводно чекао да Драгана оде са сином на море, те је прексиноћ наводно провалио у… »
Нашао сам бравара! Нек само дође, боли ме к*рац! Погледајте како је Синиша провалио и избацио Драгану и сина из стана! Све…
Курир 30.08.2019
Синиша Драгутиновић избацио је наводно своју још закониту супругу Драгану Митар, иначе некадашњу учесницу друге сезоне "Задруге", и њиховог сина Јована из стана због чега је сада Митрова са наследником завршила на улици. Онда… »
Избацио њу и сина на улицу и уселио бившу жену: Атрактивна Српкиња пролази кроз драму, муж јој направио пакао од живота
Блиц 30.08.2019
Некадашња учесница "Задруге", моделсица Драгана Митар, која је по изласку из ријалитија поднела захтев за развод брака, сада пролази кроз нову драму будући да ју је и даље законити супруг Синиша Драгутиновић избацио из стана и… »
Вести дана »
Привођење због ласера: Из полицијске станице пуштени студенти из Ниша
Време пре 57 минутајош 108 повезаних
Звездан Терзић величао Владана Милојевића: "Издржали смо све притиске и нападе да се он смени"
Телеграф пре 24 сатајош 58 повезаних
Родитељи ученика Јовине гимназије траже пријем код министра просвете
Бета пре 5 сатијош 35 повезаних