Повезане вести

Остојић: Донели смо много клубу, честитам свима

Остојић: Донели смо много клубу, честитам свима

Вечерње новости 30.08.2019
Могу да будем задовољан првим полувременом, друго нисмо одиграли како треба. Најбитније да смо прошли у групну фазу – истиче искусни штопер Партизана. Одбрамбени фудбалер Партизана Бојан Остојић, после пласмана у Лигу Европе… »
Урошевић: Реалан исход утакмице, заслужили смо ЛЕ

Урошевић: Реалан исход утакмице, заслужили смо ЛЕ

Спортски журнал 30.08.2019
Изабраници Сава Милошевића су одиграли нересеено 1:1 против Молдеа, али су захваљући предности из првог меча у Хумској од 2:1 обезбедили европску јесен. Фудбалер Партизана Слободан Урошевић истакао је да су црно-бели у Молдеу… »
Партизан ТВ: Певало се од Молдеа до Београда (видео)

Партизан ТВ: Певало се од Молдеа до Београда (видео)

Хот спорт 30.08.2019
Партизан ће за отприлике за сат времена сазнати имена ривала у групној фази Лиге Европе, а ево како се то јуче славило. Било је напето на самом северу Европе. Водио је Молде од 72. минута голом Џејмса, али је Немања Милетић у… »
Фудбалери Партизана о фантастичном голу, терену, игри...

Фудбалери Партизана о фантастичном голу, терену, игри...

Спортске.нет 30.08.2019
Фудбалери Партизана презадовољни. Фудбалер Партизана Слободан Урошевић оценио је да су црно-бели заслужено изборили пласман у групну фазу Лиге Европа. "Дошли смо са једним циљем, а то је да продјемо даље и то смо успели. Добро… »
Милетић гол посветио сестри: Заслужујемо Европу

Милетић гол посветио сестри: Заслужујемо Европу

Сада сам под утиском, не знам шта да кажем. Пресрећан сам и захвалио бих се свим својим саиграчиима. Овога пута сам ја постигао гол, а могао је неко други – каже дефанзивац Партизана. Дефанзивац Партизана и стрелац гола вредног… »
Милетић: Саиграчи направили блок, Тошић погодио у чело

Милетић: Саиграчи направили блок, Тошић погодио у чело

Н1 Инфо 30.08.2019
Након пласмана у Лигу Европе херој Партизана у реванш мечу Немања Милетић био је пун утисака и, како је рекао, пресрећан. Гол Немање Милетића, погодак за 1:1 у реванш мечу са Молдеом донео је Партизану пласман у Лигу Европе… »
Свлачионица је горела! Погледајте како је Партизан прославио Лигу Европе, а у центру свега је гомила пице! /видео/

Свлачионица је горела! Погледајте како је Партизан прославио Лигу Европе, а у центру свега је гомила пице! /видео/

Спортал блиц 30.08.2019
Немања Милетић је још једном херој Партизана, овог пута је постигао погодак вредан Лиге Европе. Славље у свлачионици је било феноменално, а неки детаљи потпуно неочекивани. Након меча је открио како му је Зоран Тошић лопту… »
Погледајте: Играчи и управа Партизана у трансу после пласмана у ЛЕ

Погледајте: Играчи и управа Партизана у трансу после пласмана у ЛЕ

Црно-бели су ремијем у Молдеу изборили јесен у Европи, а челници, стручни штаб и фудбалери клуба из Хумске бучно су у свлачионици прославили усшено завршене квалификације. Фудбалери Партизана изборили су се за јесен у Европи… »
Видео: Илиев показује нацртану акцију за Милетићев гол који је Партизан одвео у ЛЕ

Видео: Илиев показује нацртану акцију за Милетићев гол који је Партизан одвео у ЛЕ

Некадашњи нападач, а до недавно и спортски директор клуба из Хумске, није крио одушевљење због ремија црно-белих у Молдеу, вредног европске јесени на стадиону у Хумској. Фудбалери Партизана 11. пут у последњих 17 година… »
Партизан - Кад се вежбање прекида исплати!

Партизан - Кад се вежбање прекида исплати!

Спортске.нет 30.08.2019
Фудбалер Партизана Немања Милетић рекао је вечерас да је пресрећан због постигнутог гола и пласмана екипе у Лигу Европа и истакао да је црно-белима место у Европи. "Сад сам под утиском, не знам шта да кажем. Пресрећан сам и… »

Вести дана »